baka draška stanivukovića
Svet

31 Januara, 2022 19:00

Tanja Savić priznala da je trudna?!

Ljubavna veza o kojoj se govori proteklih dana između pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića iznenadila je mnoge.

tanja savic

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pevačica, kako prenose domaći mediji,  navodno krije novu trudnoću. A nedavno ju je odao test na trudnoću koji je, kako saznajemo, kupila u jednoj apoteci.

Pročitajte: Tanja Savić konačno ima svoj dom! Ovo je njeno utočište!

Bio je baš miran dan, nisam imala posla. U jednom momentu ušla je Tanja i kupila test za rano utvrđivanje trudnoće, ali ne mora da znači da ga je kupila sebi. A šta i da jeste sebi kupila? Mlada je, lepa je, život je pred njom. Znam i da želi da ima ćerkicu, pa eto, ja joj od srca želim da je test bio za nju i da je pozitivan izjavila je  za „Scandal!“ apotekarka.

Kako se o vezi Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke svakodnevno piše, mnogi se interesuju kako je Draško reagovao na ove radosne vesti, kao i da li će ga lepša polovina obradovati prinovom. Ipak, pevačica se sve do sada nije oglašavala. Međutim, dok je gradonačelnik Banjaluke u žalosti jer mu je preminuo deda, pevačica se raspevala u automobilu ne hajeći za hrišćanske običaje koji traju 40 dana nakon smrti pokojnika.

Drasko Stanivukovic

ATA/IMAGES

Naime, Tanja Savić poput drugih ljudi živi brzim tempom, trudeći se da ispune sve obaveze u toku dana, pa je tako pre svog zakazanog nastupa u automobilu zapevala novu pesme Jane Todorović, te sa svojim pratiocima na Instagramu podelila svoju interpretaciju pesme:

-Baš se provodim, gori ceo grad da li smo u vezi mi pitaju se svi. Sve baš sve bi decu njemu rodile, ali on bi samo sa mnom hteo, kupiće mi Abu Dabi ceo… -pevala je Tanja pesmu „Abi Dabi“ , vidno raspoložena i vesela, kao da je ne dotiče tuga njenog dragog i navodeći svoju publiku da se zapita da li je ovom pesmom možda potvrdila navodnu trudnoću.

ATA/IMAGES

Podsećamo, kada je prošlog juna, posle 15 meseci sudske borbe, dobila starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem, pevačica je imala potrebu da se posle dugogodišnjeg podstanarskog staža skrasi na adresi u blizini porodice, te od nedavno živi u luksuznom naselju, nadomak njenog rodnog sela Radinac gde ima porodičnu kuću.  Kako see Tanjin život u međuvremenu vratio u uobičajene tokove, te se posvetila  poslovnim obavezama i odgajanju svojih naslednika. Mada je prilično aktivna na društvenim mrežama, pevačica retko objavljuje fotografije iz porodičnog doma, ali kada to učini sve oduševi svojim istančanim ukusom i upečatljivim detaljima.

Pročitajte: Severina „bacila“ oko na Novaka Đokovića!?

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES