TAnja SAvic
Svet

November 20, 2021 21:00

By

Tanja Savić u strahu od Dušanove ljubomore! Draško je TEŠI!

Tanja Savić uživa u ljubavi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, ali Dušan Jovančević sa tim ne može da se pomiri, pa im stalno pravi spletke. Osim što javno bruka Tanju i priča gadosti o njoj, on je čak i Drašku pisao.

Tanja Savić u strahu!

Dušan je za mene vazduh. Više ni ime neću da mu izgovaram. Okrenula sam drugi list. Sad mi je lepo, uživam. U petak su deca htela da se čuju sa tatom, pozvala sam ga i sklonila se. Međutim, on je nekoliko rečenica progovorio sa njima i onda je tražio mene da čuje, da me pita da li stvarno imam dečka. – započinje priču Tanja.

– Zamislite dokle to ide. Kad sam otišla u Australiju, imala sam samo 24 godine. Bila sam mlada, sklona manipulacijama. On je tada izlazio, provodio se, dolazio kući pijan. Ja sam ćutala, u međuvremenu smo dobili decu. Nisam pomišljala na razvod, gde da obrukam porodicu, šta će roditelji da kažu. Samo ja znam koliko je bilo tu fizičkog i psihičkog nasilja. Pa, njegova majka mi je govorila da sam ružna, da treba da skinem šminku da svet vidi kakva sam. Ali, dobro. Bog zna zašto nas stavlja u neka iskušenja – kaže Tanja, koju Draško štiti.

On joj je obećao da joj Dušan neće oduzeti decu i svaki dan joj govori da ne treba da ga se plaši!

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ