Scandal

May 12, 2021 22:00

By

Tanju Savić napali zbog Indire Radić! “KAKO TE NIJE SRAMOTA DA ISMEVAŠ INDIRU”!

Tanja Savić našla se na meti fanova Indire Radić!

“KAKO TE NIJE SRAMOTA DA ISMEVAŠ INDIRU”!

Naime, Tanja je okačila na Instagram klipove na kojima izvodi Indirine pesme “Svejedno” je i “Ljubav kad prestane” verujući da će se to svima dopasti i pritom je navela da obožava obe pesme, međutim, mnogi su je osudili!

Tanja se potrudila da dočara i trilere i Indirin prepoznatljiv glas. Ona inače voli da imitira kolege i uglavnom ih sve skida i baš je dobra u tome. Međutim, pojedini Indirini fanovi su se pobunili verujući da je Tanja ismeva, pa su osuli paljbu: Kako te nije sramota da ismevaš Indiru, ona je naša kraljica, a ti se s njom sprdaš, to nije u redu! Jel se neko tako sprda s tvojim pesmama, samo su neki od komentara, ali ni to nije sve. Ubrzo su uleteli i Tanjini fanovi da je brane, pa je nastao opšti haos: Ostavite našu Tanju, ona je anđeo, peva kao slavuj, nikome ne želi zlo i gleda da bude pozitivna – prepričava naš izvor i dodaje:

Onda je nastala prepirka među fanovima, ali su to i Tanja i Indira iskulirale, znaju da to fanovi rade, pa se nisu ubacivale u diskusiju – završava naš izvor.

 

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČICEVIC/SCANDAL, PRINTSCREEN/INSTAGRAM