Svet

March 13, 2021 18:00

By

Tara i Ša imali S*KS! Reper priznao: „Trljali smo se ISPOD POKRIVAČA”

Nakon što je reper dobio zvaničnu informaciju da ga je žena Ivana ostavila i iselila se iz njihovog stana, počeo je da polako priznaje emocije prema Tari. Ono što još nije objavljeno jeste njihov s*ks u Beloj kući.

Tara i Ša imali s*ks!

-Tara i Ša su imali s*ks, pronašli su štek gde niko ne može da ih vidi, nisu ni prvi ni poslednji, ali to niko ne zna sem produkcije – kaže dobro obavešten izvor za Svet i dodaje:

Između njih se vidi tolika strast, da ih razumem što nisu mogli da se suzdrže. Siguran sam da čelni ljudi sa razlogom nisu objavili taj snimak, možda je i to jedan od razloga što se Ša nakon bežanja vratio u Zadrugu. Mislim da je njemu laknulo kada je čuo da ga je Ivana ostavila, jer se do ušiju zaljubio u Taru, sada ima zeleno svetlo jer mu je i porodica poslala poruku da su uz njega i svaku njegovu odluku. Mini je priznao da planira budućnost sa Tarom, ali da ga plaši što je ona 20 godina mlađa i mnogo ljubomorna, već je razmišljao kako će izgledati kada ona bude imala 30, a on 50. Minom je i rekao da niko ne čuje, da se trljao s Tarom ispod pokrivača, pa nek svako kako hoće shvati to – zaključio je naš izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ