Svet

14 Maja, 2021 22:00

TARA OVO KRIJE! Doktori se plaše da ima tumor glave?!

Tara Simov u poslednje vreme uopšte se ne oseća dobro. Nenad Aleksić Ša zabrinut je za njeno zdravstveno stanje, ali ona neće da mu prizna šta joj se dešava i šta su joj lekari po izlasku iz Zadruge rekli. Česte promene raspoloženja, bolovi u glavi i nesvestica ukazuju na tumor na mozgu.

PLAŠI SE ZA SVOJ ŽIVOT!

“Svi misle da je Tara iscenirala padanje u nesvest, ali njoj se to često događa i u spoljnom svetu. U prethodnim sezonama Zadruge takođe je umela iz čista mira da se sruši. Ima česte glavobolje i promene raspoloženja. Mada ona te promene pripisuje bipolarnom poremećaju koji ima. Doktori su je upozorili da njene nesvestice mogu imati ozbiljan uzrok, pa čak i tumor na mozgu, ali ona ne želi da se kontroliše, smatra da je sve to bezazleno. Preporučili su joj da napusti rjaliti i ode na ispitivanje, magnetnu rezonancu glave i šta je već sve neophodno, međutim ona ne želi. Ona je odbila stručnu pomoć i kada je u pitanju njeno psihičko stanje, na svoju ruku je prestala da pije lekove i odlučila da se sama leči. Vidim da je Ša baš uplašen za nju, stalno ponavlja da sa njom nešto nije u redu, ali da ne zna šta je u pitanju. Ona nikom ne priča šta su joj doktori rekli, već se pravi da nema nikakav problem. Njeni roditelji takođe su zabrinuti za njeno zdravlje, svakodnevno je gledaju kako se tamo raspada, a ne mogu nikako da joj pomognu. Sve dok ona ne odluči da pomogne sama sebi, niko to ne može da učini”, kaže za Svet dobro obavešten izvor i dodaje:

“Mislim da ne želi da prizna ni sama sebi, a onda ni Nenadu da ima neki problem. Plaši se da ga ostavi saog u rijalitiju da mu se ne bi poljuljala osećanja, dok je pored njega može sve da kontroliše. U stanju je da uništi sebe samo da uradi ono što je zacrtala. Mislim da je njen plan da zajedno napuste to takmičenje i onda se neće odvajati od njega. Ona nije sto posto sigurna u njegovu ljubav, plaši se da mu se ne vrate emocije prema Ivani kada je ugleda i mora da stoji pored njega da ga podseća stalno da je lepša, mlađa i bolja. Ona je ludo zaljubljena u njega, čim je mogla da izjavi da odustaje od svog najvećeg sna da postane pevačica i da će se posvetiti samo studiranju i životu sa njim.”

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ