Star

27 августа, 2020 22:00

By

TARA SE POKAJALA! „Žao mi je što sam gađala Miću! Izvinila sam mu se”

Tara Simov se pokajala što je napala Lepog Miću u emisiji Narod pita i gađala ga stolicom! Kako nam je objasnila, volela bi da mu se izvini i da izgladi s njim sve nesporazume!

Palo pomirenje!

-Sa Mićom nisam nešto bila bliska u rijalitiju, ali smo se dogovorili da odemo na ručak zajedno. Prvi put sam ga srela u emisiji od kada smo izašli! Prvo je pozdravljao mog dečka, a onda je počeo da me napada, da me psuje i vređa moju podršku. Tada mi je pala klapna i uradila sam šta sam uradila. Šta je tu je… Nije bilo za živi program, ali nisam mogla da mu prećutim.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miroslav Pržulj (@lepi_micaa.official) дана

-Ma haos je bio i nakon emisije! Na kraju sam ušla u taksi i otišla, nisam više imala snage da se borim sa njim. Kada sam prespavala noć, pozvala sam ga da mu se izvinim, ipak je on stariji čovek. I on se meni izvinio – kaže Tara i objašnjava da joj je krivo što je povela dečka na snimanje spota za svoju novu pesmu budući da su ga slikali paparaci, a on to nikako ne voli!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov) дана

Dečko nije iz te priče, trpi jak pritisak, mnogo nam je teško. Nije javna ličnost, velika mi je podrška, ali je bilo bolje za našu vezu da je ostao u senci. Krivo mu je što želim ponovo da uđem u rijaliti, ali rekao je da će mi dati podršku. Za mesec dana putujemo u Španiju gde ćemo da učvrstimo našu vezu – priča nam Tara i objašnjava da sa Lunom i dalje nije u kontaktu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) дана

Sa Markom sam se dopisivala, prenela sam mu pozdrave od jednog našeg zajedničkog druga, on je uzvratio i to je to. Sa Lunom nemam kontakt, što me baš čudi sa njene strane, branila sam je uvek. Ne mogu samo ja nju da jurim i da joj se javljam!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR