Miletu nameštali Teu tairovič
Svet

15 Januara, 2021 16:03

Tea Tairović OTKRILA svoj TEŽAK početak karijere!

Mlada pevačica Tea Tairović sada je među popularnim pevačima, i važi za pravu zvezdu. One ne samo što je atraktivna nego je i svoj glas značajno unapredila.

Težak početak karijere

Međutim, na početku karijere nisu joj tekli med i mleko. Tea je otovreno o tome progovorila, ona je ispričala da je najveći prepeka njenom uspeh bio glas i da je morala mnogo da radi na sebi.

Otišla sam kod profesorke pevanja i ona mi je rekla: ‘Tvoja tehnika pevanja je užasna‘. Morali smo sve od početka da učimo, pogotovo što sam ja pre toga, dosta i nastupala, i negde vam kafana iskvari tu tehniku pevanja. Ako vas nije neko uputio, od samog starta. Ona nije verovala koliko sam brzo napredovala, jer sam imala toliku želju da naučim. Naravno za sve je potreban talenat, ali tehnika pevanja je zanat. Kao i svaki drugi. Dakle, kako dišete, kao držite usta, kako postavite grlo i tako dalje – otrkila je Tea i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

Sa 16 godina sam počela da pevam i mislim sad iz ove perspektive, to stvarno jeste prerano, nisam morala u principu, ja sam to želela. I negde me uvek u životu pratila ta nestrpsljivost. Jer ako ne počnem sad, ja ću da izgorim, ja ću da poludim. Ali počeci su bili skromni, da skromniji ne mogu biti. Nekad je bilo 1000 dinara, nekad nije bilo ništa. Zavisi kakvo veče bude. Druga stvar, niko nije hteo da me angažuje, jer niko nije znao prvo da ja postojim, da ja hoću da pevam. Treće, ja nisam imala iskustva, nisam imala repertoar. Nisam čak imala ni svoj mikrofon. Za prvu svirku nisam imala ni štikle, jer šta će šesnaestogodišnjoj devojčici štikle. Tako da sam obula mamine. I može se reći da sam počela od nule. Učila sam triler po triler. I negde mi je i drago zbog toga. Jer samo što sami napravite se računa. Sve što vam neko pokloni je bezvredno nekako – navela je mlada pevačica prenosi Pink.rs.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN