Star

16 Maja, 2021 19:00

Tek im SLEDI HAOS! Žena od Sultana ULAZI u Zadrugu da se SUOČI sa Karićem!

Stefan Karić je pred ulazak u Zadrugu raskinuo sa Tijanom Em, a njen nastup na rijaliti žurki i te kako je poremetio njegovu trenutnu vezu sa Jovanom Ljubisavljević.

Tijana pomrsila konce Kariću i misici!

Kako Star saznaje, Karić se zaljubio u pevačicu, ali je ostavio jer je odbila da uđe sa njim u rijaliti, a zatim je saznao da je u isto vreme bila sa njim i sa još jednim dečkom koji je njegov drug. Zbog celokupne situacije, pevačica planira da uđe u rijaliti i sve reši pred kamerama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

Stefan se baš bio zagrejao za Tijanu, mislio je da s njom može da ostvari neki ozbiljniji odnos. Međutim, kada je dobio poziv za rijaliti, smatrao je da on i Žena od Sultana treba da uđu zajedno kao par. Tijana je to odbila i objasnila mu da je rijaliti ne zanima, da ima obaveze u spoljnom svetu oko svoje karijere. On se zbog toga naljutio na nju, i pitao je da li će da ga čeka dok on bude u Zadruzi, na šta nije dobio odgovor i tada je otkačio. Ona ga je nakon nekoliko dana zvala, ali on nije hteo da joj se javi. Otišao je na Jahorinu sa društvom i tada saznao da se Tijana dok je bila sa njim, viđala se sa još jednim dečkom, sa kojim se Stefan poznaje i u okej su odnosima. Poludeo je tada, ispljuvao je najstrašnije – priča izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🎀 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🎀 (@tijanamilentijevic.official)

Tijana se pravdala da nikad nije bila sa tim dečkom, da je nakon što je dobila batine od bivšeg Stefan jedini sa kojim je imala nešto. Nije bilo sile da ga ubedi u suprotno. Tada je shvatio da je bolje što je odbila da uđu zajedno, a samo dan pre ulaska dobio je poruku od Tijane u kojoj je pisalo da mu želi sreću i pobedu, na šta joj je on odgovorio, zahvalio se i napisao da će popričati o svemu kad izađe – objašnjava nam izvor i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Tijana je posle bila na Zadrugoviziji i tada je sa Stefanom i Jovanom bilo sve super, iako je njoj bilo mnogo neprijatno da ih komentariše. Ali, onda je ušla na žurku, i stvarno ni kriva, ni dužna, napravila problem samom svojom pojavom. Nije joj uopšte drago što su Stefan i Jovana zbog nje raskinuli. Kako je sada jedna od glavnih tema u kući, Tijana je u pregovorima oko ulaska u rijaliti i koliko znam, postoji šansa da uđe kao gost na sedam dana i tada raščisti sve vezano za nju i Karića – zaključio je izvor za Star.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🎀 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🎀 (@tijanamilentijevic.official)

Pozvali smo i Tijanu da čujemo šta ima da nam kaže na ovu temu.

Nemam komentar, ništa ne bih na tu temu – rekla je Tijana za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ