Tijana Ajfon
Svet

20 Oktobra, 2021 12:26

Tijana Ajfon se RAZBILA, svi gledali u šoku šta se dešava! (VIDEO)

 

Tijanu Ajfon poterao je ozbiljan maler! Ona je nedavno snimala spot, u kom je bila glavna glumica, a iako je početak obećavao da će sve proći glat, na kraju večeri je trebala da se zahvali bogu što je ostala živa i zdrava, i što nije završila u bolninici.

Tijana Ajfon se razbila!

U toku jedne scene u kojoj Tijana igra u izazovnom kupaćem okliznula se i udarila u pod svom težinom, pa je samo pukom srećom glava ostala neoštećena. Ono što zbunjuje na snimku je to što niko od ekipe u studiju nije reagovao niti pritrčao da joj pomogne. Možda znaju da ima kao mačka devet života, ili su možda navikli da od nje mogu svašta da očekuju, ko zna.

Jao, taj dan je bio totalni haos na snimanju kod Igora Džeka. Pre tog nesrećnog pada, kada sam se razbila, nogom sam udarila u neki metalni rekvizit. Nije da me nije zabolelo. Posle toga se desilo to razbijanje na snimanju. Međutim, ni tu nije bio kraj. Kad se završilo snimanje, otišla sam do svog salona, I u jednom momentu sam zamolala devojku koja radi kod mene da mi pomogne da izujem neke jako uske čizme. Ona je to učininila, i kad ih je povukla ja sam pala sa stolice. Kako je krenulo, razmišljam da osiguram i glavu i noge ali i guzu, koja uvek strada pri padovima – rekla nam je kroz smeh Tijana.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ