Star

1 Aprila, 2021 17:00

Tijana i Nigor cepaju LADNO PIVO u parku!

Evo kako izgleda druženje u doba korone! Tijana Dapčević i Nigor ovih dana zajedno učestvuju u emisiji “Na večeri kod”, a kada završe snimanje vole da nastave druženje i to uz pivo!

Sada ima i za pivo!

Tako smo ih uhvatili prošle nedelje u Pionirskom parku u centru Beograda kako cepaju ladno pivo i uživaju u sunčanom danu! Pošto kafići i restorani nisu radili njima nije bilo neprijatno da potraže mesto u parku punom ljudi. Nigor je kao pravi džentlmen skoknuo u prodavnicu po dva ladna piva dok ga je Tijana sačekala ispred, a onda su pokušalai da pronađu slobodnu klupu u parku. Međutim, pošto na klupama nije bilo mesto oni su priseli na jedno drvo.


Pevačica je jednom prilikom izjavila da ne bi imala ni za pivo da nije njenog supruga Milana, a sada ne mora da brine pošto je tu Nigor da obezbedi ladno pivce. Samo da Tijanin muž ne bude ljubomoran kada vidi kako im je lepo bez njega i kako uživaju… Mada, pošto su njih dvoje u timu “Biber” u popularnoj kulinarskoj emisiji, možda su samo smišljali kako će da zabibere protivničkoj ekipi “So”. S njima ništa nije nemoguće…

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR