svet

February 17, 2017 20:56

By

Topalko priznaje: Bio sam na rođendanu predsednika Nikolića, ali mu nisam ništa poklonio!

Pevač Milan Topalović Topalko bio je među prvima koji je na ceremoniji upriličenoj u Predsedništvu Srbije čestitao 65. rođendan aktuelnom predsedniku Tomislavu Nikoliću.

Iako je upravo sa sretenjske proslave “procurila” informacija da će se Toma kandidovati za predsednika i na predstojećim izborima, Milan nije obavešten.

“Nisam čuo da se kandidovao. Toma voli mene kao pevača i moju pesmu “Pukni, zoro”. S druge strane, meni to izuzetno imponuje jer je velika stvar da predsednik jedne države voli moje pesme. Nisam politički analitičar koji bi davao političko mišljenje ljudima poput njega. Ja sam pevač i na meni je da uveseljavam ljude, kako narod, tako i predsednike”, kaže Topalko za “Alo” i otkriva šta je Tomi poželeo za rođendan.

Topalko otkriva zašto je na prijemu stajao blizu predsednika države: Sreo sam Tomu na “Danima šljive”, a poznajemo se još duže

“Bilo je kao i svake godine, tačno se zna po protokolu kako se odvija slavlje u Predsedništvu. Ništa mu nisam poklonio za rođendan, samo sam mu čestitao. Dobio sam pozivnicu da dođem na svečanost povodom Dana državnosti, tako da sam tamo bio više tim povodom nego zbog njegovog rođendana. Nisam pio Tominu rakiju, već sam popio samo čašu vina”, tvrdi Milan i ističe da njegovo prijateljstvo sa Nikolićem nije iz interesa.

“Tomu dugo poznajem, ali mu nikada u životu nisam tražio uslugu. Čovek sam koji nema prijatelje zbog interesa, već isključivo da bismo se družili. Tamo nisam otišao iz bilo kog interesa, niti imam neki interes”, objašnjava Topalko.

Iako je jedini pevač sa estrade koji se može videti na slavljima predsednika, on smastra da kolege nisu ljubomorne na njega.

“Nisam primetio da mi kolege zavide zbog toga što se družim sa Tomom. S druge strane, nemaju ni razloga, jer tamo ne sređujem sebi tezge, već odlazim jer sam pozvan”, objašnjava pevač.

IZVOR: Alo

FOTO: ivan Vučićević/promo/printscreen