Transrodna pevačica Alina Juhart
Svet

November 18, 2022 11:34

By

Život prepun patnje, gneva i očaja: Transrodna pevačica Alina nekada je izgledala ovako FOTO

Transrodna pevačica Alina Juhart skrenula je ogromnu pažnju na sebe kada je kročila na scenu Zvezda Granda

Zbog velike pažnje uveliko se i priča o tome kako je izgledala kao muškarac, pa su tako krenule da se dele fotografije na društvenim mrežama.

Pročitajte: Nećete je prepoznati – Poznata pevačica posle operacije i bez šminke ne liči na sebe

Na Jutjubu je osvanuo i snimak na kojem Alina Juhart takođe peva, samo u periodu kad je bila Alino. Transrodna pevačica Alina Juhart je u ispovesti za Grand Online, Alina je pričala o tome koliko joj je bilo teško da se nosi s tim što je drugačija, ali i zbog čega nikad nije odustala od sebe.

Pročitajte: Ekscentrični modni dizajner uživa u braku sa fudbalerom –  Monotonija ga ubija, bez bogatstva i raskoši ne može da živi

Foto: Screenshot Youtube

– Ja čak ponekad zaboravim da sam nešto drugačija, prosto toliko doživljavam i živim svoju ženstvenost da ponekad zaboravim – rekla je ona. Borba sa sobom dugo je trajala, a proces prihvatanja nije bio lak. Alina je prihvatila sebe tek kad je postala žensko, kako se oduvek i osećala.

– Mislim da je to bilo još kad sam bila devojčica, ali to je proces, pa i dan-danas posumnjam u sebe. Znate, to nije lak život. Ponekad kad šetam ulicom, ljudi me gledaju, pa onda čuju glas, a ja moram da objasnim ljudima – ispričala je ona za Grand onlajn i dodala:

Pročitajte: Saša prodao Zvezde Granda, nije ni trepnuo – Karleuša Popoviću sasula sve u lice, sada si najniže pao…

Foto: Screenshot Youtube

– Ja sam imala haljine kod kuće, još pre deset godina sam ih oblačila, ali javno i prvi put je to bilo pre četiri godine u Splitu. Tad sam osetila potrebu da ponesem haljinu i tad sam procvetala i od tada ne skidam haljine. Ne nosim pantalone, ne nosim farmerice, ništa, uvek haljine, ne mogu bez njih više – rekla je ona.

Mnogi bi pomislila da je Alina imala estetske intervencije, međutim, istakla je da nije ništa radila na sebi:

Foto: Screenshot Youtube

– Ništa veštačko nemam, ništa nisam uradila, volim da budem prirodna, da imam prirodnu boju kose.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pulsonline

FOTO: Instagram