svet

October 8, 2013 11:57

By

Tri boda u gostima: Edin Džeko i Amra Silajdžić objavili fotografiju iz kreveta!

Amra i Edin
Jedan od najboljih napadača današnjice Edin Džeko, igrač Manchester Cityja, često putem društvenih mreža obaveštava svoje fanove gde se nalazi i šta radi. Ali, ovoga puta preduhitrila ga je njegova prelepa devojka Amra Silajdžić – najpoznatija bosanskohercegovačka manekenka koja živi i radi u Los Anđelesu – jer je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj leži u krevetu sa svojim dečkom Edinom, koji je nežno ljubi, uz poruku: “Laku noć…”
No, Edinu ne cvetaju ruže samo na ljubavnom planu – može se pohvaliti da ga ide na terenu. U prvih sedam utakmica ove sezone dao je četiri gola u dresu Cityja, a za koji dan imaće priliku da uđe u istoriju BiH fudbala, jer ga čekaju odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za SP 2014. koje se igra u Brazilu.
Podatak da je Džeko najbolji strijelac u istoriji BiH reprezentacije sve govori, a ako uz to odvede reprezentaciju BiH u Brazil, za šta mu je ključna utakmica protiv Litvanije u gostima, postaće živa legenda.
U najvažnijoj nedelji u karijeri Edinu, kome je sada mir najpotrebniji, podrška njegove devojke je i te kako važna, a Amra to očigledno veoma dobro zna.

dzeko-amra1
Autor: Life Content