Star

25 Februar, 2022 13:59

Tri meseca pred smrt Marinko je od supruge tražio samo jedno!

Marinko Rokvić je posle teške borbe s rakom pankreasa preminuo 6. novembra, a iza sebe je ostavio tri sina i suprugu Slavicu. Po njegovoj želji, poslednje dane proveo je u porodičnom domu uz svoje najbliže. Naslednici Nikola i Marko su mu tu želju ispunuli, a najveću negu mu je pružila upravo ljubav njegovog života, inače medicinska sestra po obrazovanju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

Sa Slavicom je proveo 37 godina i, kako pišu mediji, na njenim rukama je i izdahnuo. Koliko je njihova ljubav bila jaka svedoči i činjenica da su tri meseca pred pevačevu smrt obnovili bračne zavete.

Bolest je šansa da čovek duhovno ojača i da se pripremi za ono gde svi jednog dana treba da odemo. Moj otac se životno ispovedio, tri meseca pred odlazak on i majka venčali su se u crkvi, izmirio se sa svim ljudima… Medicina nema odgovor na kancer pankreasa, ali on se duhovno preporodio. Bio sam zapanjen njegovom hrabrošću. Ako smo hrišćani, onda verujemo u večni život, pa zato ja verujem da se on odlaskom rodio – rekao je za „Hello“ Marinkovi sin Nikola.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

Lepu plavušu je Marinko upoznao 1984. godine, a ubrzo nakon toga ju je doveo u Beograd. Sledeće godine su se venčali i dobili sina Nikolu, a dve godine kasnije Marka. Obojica su se pokazala vrlo talentovana za muziku.

PROČITAJTE: Luna nije bila prva sa kojom je Sloba varao Kiju! Zvezda Granda otkrila šta se dešavalo između nje i pevača!

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM