Porodila se Bojana Barović
Svet

17 Avgusta, 2022 09:02

Trudna Bojana Barović suočena s velikim problemom: Shvatila sam da nema predaje

Trudna Bojana Barović bori se sa problemom koji ima većina trudnica

Supruga pevača Nikole Rokvića Bojana Barović otkrila je na društvenim mrežema sa čim se bori u trećoj trudnoći.

– Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra – mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju – navela je na početku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic)

– Ali, ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno nijednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo, jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo – dodala je ona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic)

– I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem… Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi – zaključila je Bojana.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje