Porodila se supruga Petra Mitića
Svet

26 Avgusta, 2022 09:10

Ivana Pavković i pred sam porođaj ima savršenu liniju: Evo kako je uspela da se ne ugoji ni u blizanačkoj trudnoći (foto)

Trudna Ivana Pavković čak i u devetom mesecu izgleda savršeno

Pevačica Ivana Pavković i pevač Petar Mitić u skladnom su braku šest godina, a već pet godina su roditelji Vujadina, dečaka koji je pred roditelje jasno i glasno izašao sa željom da dobije brata.

A, s obzirom na to da su njegove želje za poznate pevače zapovest, oni su mu je i uslišili, te će tako ovaj prepametni petogodišnjak za nekolik dana dobiti batu, i to ne jednog, nego dvojicu.

Pročitajte: Najlepše vesti stižu iz doma Ivane Pavković i Petra Mitića

Trudna Ivana Pavković

A, da se porođaj uveliko bliži vidi se po pripremama koje obavljaju Ivana i Petar. Pored prodavnica opreme i garderobe za bebe, oni sve češće posećuju i lekara kako bi se uverili da je sa blizancima sve u najboljem redu.

I baš u jednoj takvoj poseti ginekologu naš paparaco je uhvatio buduće roditelje.

Trudna Ivana Pavković

Nasmejani i srećni pevači su izašli od lekara, ne krijući da jedva čekaju da njihovi dečaci dođu na svet.

Iako je blizanačka trudnoća u pitanju, Ivana se nije mnogo ugojila i može se primetiti da je prelepa trudnica.

A, kako je pevačica uspela da čak i u trudnoći ne dobije veliki broj kilograma, otkrio je njen suprug u intervjuu za magazin Hello!:

Pročitajte: Ivana Pavković – Bolje da ne saznam da Petar koketira sa drugim devojkama

Trudna Ivana Pavković

U prvoj trudnoći se ugojila jer, da budem iskren, nije vodila previše računa o ishrani. Ceo život se, zbog javnog posla kojim se bavi, trudi da izgleda lepo i negovano, a onda je tih devet meseci sebi dala oduška, i ja sam je aposlutno razumeo. Sada je trudnica za primer, što se po njoj i vidi. Uvela je mnogo voća i povrća u svakodnevnu ishranu, a Vujadin i ja je pratimo – rekao je pevač.

Trudna Ivana Pavković


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: DRAGAN GAJIĆ