scandal

14 Februar, 2019 16:00

TRUDNA SAM, ALI NE ŽELIM DETE S TOBOM: Miljana saopštila Zoli vesti, on PREBLEDEO! Sve mu je sasula u lice!


Miljana Kulić je u toku jučerašnjeg dana priredila neprijatno iznenađenje svom vereniku i to na njegov rođandan. Naime, ona je napravila opšti haos kada je Lazar Čolić Zola pozvao sve zadrugare na žurku, iako su pre toga imali dogovor da na proslavu dođu samo cimeri koji poštuju njegovu verenicu.

Budući da je većina nepoželjnih učesnika stigla u Dubiozu, Kulićeva je napravila scenu koju Zola nikada neće zaboraviti, a njena majka Marija Kulić dala je sve od sebe da je smiri. Ona je zbog toga naišla na osudu svih takmičara za stolom u emisiji Pitanja gledalaca, a i pored toga što su zvanično raskinuli, oni su se ponovo našli u ranim jutarnjim satima i mnoge šokirali ovim razgovorom.

– Ja ti garantujem, neću da imam se*sualne odnose ni sa kim, naći ću nekog ko me zaslužuje. Tebi i tvojoj mami želim sve najbolje na svetu, ako sam pogrešila na bilo koji način… plačem, jer to nisam ja! Čoveče, trudna sam! Imali smo po dva puta u tuš kabini, znaš da sam bila trudna već i da mogu lako da ostanem opet. Iskreno, ne želim dete sa tobom, bolje da ti kažem iskreno. Jednostavno, nismo jedno za drugo – rekla je Miljana.

– Tebe je ubio rijaliti, ne želim da te ubijm. Neću da dopustim sebi da te zamrzim, ne može drugačije. Ja ipak mislim da nisi trudna, ali kako ti hoćeš – rekao je Zola.

Iako je rasprava trajala dugo, njih dvoje su ponovo uspeli da izglade odnose, pa su ponovo prekinuli raspravu zagrljajem i poljupcima.

https://svet-scandal.rs/vesti/molio-me-je-da-je-ubacim-u-rijaliti-da-je-skine-s-grbace-evo-kako-je-miljana-kulic-zapravo-krocila-u-svet-poznatih/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen