Trudnoća Dragane Džajić
bolno

15 Oktobra, 2022 15:00

Dragana Džajić u suzama, njene reči slamaju sve: Trudnoća je nemoguća

Trudnoća Dragane Džajić za dizajnerku je neretko bila misaona imenica, a ovog puta je rešila da progovori o toj bolnoj temi i time pomogne svim devojkama koje se susreću sa sličnim problemima. Dizajnerka je ove godine je obeležila treću godišnjicu braka sa suprugom Milošem Ivanovićem, bratom proslavljene teniserke Ane Ivanović. Njihovu ljubav i sreću upotpunio je loknasti dečak, Vid, koji je osvojio srca svih članova uže i šire porodice.

Pročitajte: Oglasila se Dragana Džajić nakon spektakularnog venčanja – Ovo je prva odluka koju je mladi bračni par doneo!

Trudnoća Dragane Džajić

Foto: Instagram

Neki su imali komentare kako je njihova ljubav brzo planula, i da će se isto tako i završiti, međutim ovaj skladan par svakog dana živi ljubav. Iako su se njihove porodice poznavale maltene od njihovog detinjstva, Dragana Džajić i Miloš Ivanović upoznali su se tek mnogo godina kasnije.

„Mi smo se upoznali kasno, ali naše porodice su se družile. Moj otac je s njegovim dedom bio dobar prijatelj, a Miloša sam upoznala preko našeg prijatelja u teretani“, rekla je jednom prilikom u emisiji „Magazin IN“ ćerka fudbalske legende Dragana Džajića.

Javnost je za njihovu vezu saznala u junu 2018. godine,venčali su se u maju 2019, a u decembru iste godine dobili su sina Vida. Rođenje sina ih je neizmerno obradovalo, budući da je trudnoća Dragane Džajić došla nenadano. Kako je ispričala, ona je stalno dobijala negativne odgovore na pitanje hoće li ostati trudna, svi lekari prognozirali su da neće moći da se ostvari kao majka.

Pročitajte: Trudnoća Dragane Džajić stigla je u pravi čas – Brat Ane Ivanović čeka bebu sa Džajinom ćerkom!

Trudnoća Dragane Džajić

Foto: Instagram

Mnogo puta dobijala sam ‘ne’ kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Nasuprot negativnim lekarskim prognozama, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe„, rekla je jednom prilikom Dragana za „Story„.

Nakon što se Vid rodio, ni ona ni Miloš nisu krili beskrajnu sreću.

Vid je još veoma mali stoga se Miloš i ja trudimo da stalno budemo uz njega. Namučila sam se da dobijem dete i zato mi je svaki minut sa sinom dragocen“.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Lepa i srećna

FOTO: Instagram