Star

January 11, 2021 12:06

By

Turski tabloidi OPLELI po Emini Jahović!

Pevačica Emina Jahović bila je na meti turskih tabloida. Oni su pisali da Emina navodno nije platila račun za dodatne usluge koje je koristila u jednom hotelu u turskom letovalištu Godžek! Ubrzo je stigao i demanti iz pevačicine press službe.

Opleli po Emini Jahović

Turski mediji se nisu tu zaustavili već su opleli po Emini da nije ni davala osoblju bakšiš. Navodno kako je jedan zaposleni iz pomenutog odmarališta izjavio  za turske medije, pevačica još uvek nije izmirila svoja dugovanja prema hotelu, u kojem godinama letuje sa svojom porodicom.

Emina kao i svake godine odmara sa svojom porodicom iz Srbije u jednom popularnom letovalištu u Godžeku. Ovoga puta, Emina je na odmor stigla krajem leta, tu su boravili nekoliko dana, uživali su u moru i suncu i svemu što letnji odmor, ali i hotel pruža. Međutim, ove godine situacija nije bila kao i svih prethodnih jer je Emina na kraju odmora sve zaposlene u hotelu stavila u komplikovanu situaciju – naveo je za turske medije izvor iz hotela, prenosi „Alo!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Međutim, to je sve demantovano.

To je čista glupost. To je čista tabloidna priča i svi znaju da je Emina sasvim suprotno od onoga što je napisano, pre svega je velikodušna i sve je izmišljeno – rekli su za Kurir.rs iz PR službe Emine Jahović.

Turski mediji su pisali i da se pevačica navodno obratila prekršajnom sudu u Turskoj sa zahtevom da se ta vest zabrani „jer je ponižavajuća i šteti njenom ugledu“, međutim iz PR službe Emine Jahović su nam rekli da ta priča nema veze sa navodima već da je reč o pričama koje su bile vezane za pevačicin razvod sa Mustafe Sandala i da nema nikakve veze sa celom ovom pričom koju turski mediji plasiraju piše Kurir.rs.

FOTO: IVAN VUČICEVIC