Svet

19 Aprila, 2021 11:00

U KLINČU! Miljana i Mišel se pošetono IZVREĐALI! Obezbeđenje ih spečilo da naporave INCIDENT!

Miljana Kulić je dobila je pitanje koje se ticalo ukućana, na šta je Kulićka odmah skočila i počela da optužuje. Atmsfera se odmah zagrejala, jer na njene optužbe reagovao Mišel Gvozdenović. Momci iz obezbeđenja su odmah reagovali i postavili se pored njih, pa su i sprečili potencijalni incident.

Zamolo da se obračunaju!

Koje su tri osobe koje tebe ne poštuju? – glasilo je pitanje.

Gledaoci sve vide, kada mi je bilo najteže, uz mene su bile samo dve osobe, nisam rekla da su me razočarali! Vi mene mrzite, boli vas istina, a možete samo da me mrzite, pred nama je narod i gledaoci koji me već godinama prate. Prvenstveno treba da kažeš ko si, a već si pokazao nekim postupcima ko si, a ja ću pokazati ko si i šta si! – rekla je Miljana, piše Kurir.rs.

Ti si pokazala da si nasilna, evo ga Đedović, evo je Matora – vikao je Mišel Gvozdenović.

Nemoj tražiti pomoć u drugim ljudima, ti ne možeš sa mnom da se raspravljaš. Nemoj da me dodiruješ, imam traumu od tebe u tvojim očima vidim nasilje kao onda kada si me udarao u Čačku – uzvratila je Kulićeva.

Zatim je obezbeđenje uletelelo u Belu kuću i bilo u pripravnosti kako ne bi došlio do fizičkog obračuna Miljane i Mišela, , piše Kurir.rs.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/IVAN VUCICEVIC