Bivša supruga Ace Luksa
Star

December 24, 2021 10:49

By

U ovom luksuzu živi Sonja Lukas! Smeta joj jedino komšija Žika Jakšić, zbog njega zvala policiju!

Pevač Aca Lukas se nakon razvoda od supruge Sonje Vuksanović preselio u stan na Voždovcu, dok su njegova bivša žena i ćerka ostale da žive u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

U ovom luksuzu živi Sonja Lukas!

Poznato je da je Sonja na Instagramu veoma aktivna i da ona neretko objavljuje detalje iz svog doma u kome uživa u društvu svojih ćerki. Omiljeni detalj joj je ogledalo koje se prostire duž celog zida, a u kome se pored savršenih outfita koje u njemu fotografiše, vidi i ceo dnevni boravak, bajkovito uređen.

Dom krase umetnine, skupoceni detalji, a Sonja se postarala i da stan bude prelep za predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike.

Međutim, ovu idili ipak nešto kvari. U pitanju je bučni komšija Žika Jakšić, a mediji su pisala i da ga je Sonja navodno prijavila policiji.

Sonja živi na Bežanijskoj kosi, tik pored manje zgrade u kojoj živi producent “Granda” i autor emisije “Nikad nije kasno”. Kako piše Kurir, stilistkinja je navodno Žiku prvi put prijavila prošle godine kada je slavio krsnu slavu Svetog Jovana i tim povodom organizovao muziku uživo.

Komunalci su mu došli na vrata i rekli da smesta mora da prekine s muzikom i da u stambenoj zgradi u to doba noći ne može da bude tolika buka, jer smeta komšijama iz okolnih kuća.

On je ugasio ozvučenje i slavlje se naprasno završilo. I minulog leta je Žika organizovao zabave na bazenu koji se nalazi u njegovom dvorištu. Partijalo se do zore, ali se samo Sonja navodno usudila da ga prijavi.

Zika Jaksic

Ivan Vučićević

Ona je, prema rečima izvora za gorepomenuti list, najugroženija, jer se iz njenog stana sve vidi i čuje, budući da mu je najbliža. Žika je uredno platio kaznu i više nije pravio zabave, a ubrzo je i saznao da iza svega stoji Sonja.

Jeste, bili su komunalci letos jer sam u dvorištu pustio jače muziku. Ljudi su došli i sve mi fino objasnili, da su komšije prijavile. Rekao sam im da ja nisam imao osećaj da se tako glasno čuje, meni nije delovalo. Odmah sam smanjio muziku i sve je bilo u redu. Ovom prilikom se izvinjavam komšijama. Ja i dalje ne znam ko je prijavio. Sada više vodim računa – rekao je Žika.

Sonja ipak nije želela da komentariše prvog komšiju:

Ne bih da komentarišem umišljenog Hjua Hefnera, koji ima ozbiljan problem sa alkoholom i krizom srednjih godina – bila je izričita Sonja.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ