
U susret „FoodTalk 2013“! Kapil Vig: Jedva čekam razmenu iskustava sa kolegama – kuvarima!
U organizaciji Color Press Grupe, 14. juna, na salašu 137 na Čeneju pored Novog Sada održaće se regionalna konferencija o hrani „Food Talk 2013“. Na ovoj manifestaciji govoriće vodeći eksperti iz oblasti kulinarstva, a među učesnicima je i Kapil Vig, glavni kuvar indijskog restorana „Kod dobrog drveta“. On će govoriti o gastrogeografiji, a u fokusu njegovog izlaganja biće specifičnosti srpske i indijske kuhinje.
„Raduje me to što ću na ‘Food Talku’ upoznati kolege iz oblasti kojom se bavim i da ću sa njima razmeniti iskustva iz gastronomije, kulinarstva i ugostiteljstva uopšte. S obzirom na to da ću na panelu govoriti na temu gastrogeografije, pokušaću da uporedim navike u ishrani karakteristične za moju domovinu Indiju, i Srbiju, zemlju u kojoj živim već pet godina„, otkrio nam je Kapil Vig.
Više o konferenciji „FoodTalk 2013“ možete saznati OVDE!
Autor: Life Content