svet

jun 1, 2013 17:30

By

U susret „FoodTalk 2013“: Radovan Litričin: Voleo bih da saznam sve o novim tendencijama u kulinarstvu!

radovan litricin

U organizaciji Color Press Grupe, 14. juna na čenejskom salašu 137, pored Novog Sada, održaće se regionalna konferencija o hrani pod nazivom „Food Talk 2013“. Na teme kulinarstva i ugostiteljstva pričaće mnogi stručnjaci iz sveta kuhinje, a među njima će biti i Radovan Litričin dugogodišnji menadžer SPK „Privrednik“. Od konferencije, kako kaže, očekuje mnogo, a nada se da će od mlađih kolega naučiti nešto novo.
„Sva moja očekivanja usmerena su ka mladim stručnjacima – kulinarima, od kojih očekujem da nam predstave nove tendencije u kulinarstvu. Moje izlaganje biće usmereno na kvalitet hrane, kao i na pripremanje i serviranje obroka, od davne 1973. godine, kada sam počeo da se bavim ovim poslom, što je bilo davne 1973. godine, do danas. Ugostiteljstvo je doživelo velike promene u tom vremenskom razdoblju, pa bih želeo da učesnicima Konferencije prensem svoja iskustva.“

Autor: Life Content