

U susret „FoodTalk2013“! Kristijan Misirača: Stevo i Oliver – kakav tandem!
Međunarodnoj konferenciji o hrani „Food talk 2013“ koja će 14. juna biti održana na Salašu 137 u Čeneju, prisustvovaće mnogi kuvari i vinari sa područja bivše Jugoslavije, među njima i Kristijan Misirača, šef kuhinje steakhousea „El Bull“ i gostionice „Tip-top“ u Zagrebu. Kristijan je svoje znanje usavršio u ugostiteljskoj školi u Njujorku, a po povratku rešio je da obogati gastro-ponudu u rodnom gradu. Poznat po savršenom izboru i pripremi različitih vrsta mesa, oduševljava goste vrhunskim specijalitetima koje priprema na nov način, mimo ustaljenih pravila.
„Veoma se radujem ovoj konferenciji i uvek sam spreman da prenesem svoje znanje, ali i da naučim nešto novo. Vrhunski kuvar Stevo Karapandža i voditelj Oliver Mlakar bili su savršen TV tandem, pa bih voleo da dobijem od njih poneki koristan savet, pre svega kada je reč o javnim nastupima, pogotovo onima na televiziji“, izjavio je Kristijan.
Tekst: Life Content, Ivana Karanović