svet

jun 2, 2013 21:31

By

U susret konferenciji „FoodTalk 2013“! Siniša Đokić: Saznaćemo šta je „ključni začin“ kulinarskih emisija i knjiga!

Sinisa Djokic foto

Među mnogobrojnim gostima i panelistima, koji će se 14. juna na čenejskom salašu 137 okupiti na konferenciji „Food Talk 3013“, naći će se Siniša Đokić, dimplomirani profesor filozofije i direktor producentske kuće Advance koja je realizovala više od 1500 TV emisija, oko 100 filmova i preko 500 video spotova.
O čemu će govoriti na konferenciji i šta od očekuje od ovog događaja, Đokić kaže: „Očekujem interesantna poznanstva i razmenu iskustava u vezi sa poslom kojim se bavimo. Što se tiče učešća na panelu, drago mi je što ćemo imati priliku da razgovaramo na veoma zanimljivu temu – od čega najviše zavisi kvalitet kulinarske emisije ili knjiga o kuvanju? Da li je to autoritet autora, egzotičnost recepata ili umešnost producenta, odnosno izdavača… Vidimo se na vašoj konferenciji!“