Lukas i Kija u vezi
Star

23 Juna, 2021 23:00

U TAJNOJ VEZI! Lukas smuvao Kiju!

Nova ljubav!

Mnogi su se iznenadili kada su čuli da Aca Lukas vodi Kiju Kockar na turneju po Srbiji na kojoj će nastupiti kao specijalni gost. Kako Star ekskluzivno saznaje, to nije slučajno pošto su njih dvoje već dve nedelje u tajnoj vezi, ali ne žele javno da pričaju o tome jer su tek na početku. Kako kaže naš izvor, Kiji nije mnogo trebalo da padne na Lukasov šarm.

Aca se uozbiljio, Kija fino utiče na njega!

Lukas i Kija u vezi

Kija i Lukas upoznali su nakon što je ona pobedila u Zadruzi. On je stalno hvalio, a nedavno su se zbližili kada je Kija počela saradnju sa njegovim menadžerom Sašom Mirkovićem. Konstantna viđanja dovela su do varnica, ali su oni neko vreme to ignorisali. Ipak, pre malo više od dve nedelje započeli su tajnu vezu o kojoj ne žele još da govore javno, za to zna samo nekoliko ljudi. Tada je Aca odlučio da povede Kiju na svoju turneju pa će stalno biti zajedno. Uskoro snimaju i duet i to jednu ozbiljnu ljubavnu pesmu – otkriva naš izvor i dodaje:

Lukas i Kija u vezi

Pročitajte: OVO SAM JA! Aca Lukas održao promociju svoje knjige i otkrio koji deo mu je najomiljeniji! (FOTO/VIDEO)

Kija je u poslednje vreme baš raspoložena i svi su primetili njenu promenu, a za sve je zaslužan Lukas koji se trudi da ona bude stalno nasmejana. Viđaju se skoro svaki dan, a za sada im je lako da kriju vezu, jer se izvlače na to da sarađuju i da se zbog toga viđaju. I Aci baš prija njena energija, imaju mnogo zajeničkih tema, a koliko znam, Kija je prva pročitala i Lukasovu knjigu koja je sada izašla – završava naš izvor.

Inače, Kija je tokom Zadrugovizije sve vreme bila na telefonu, stalno je slala poruke i svoje slike, pa pretpostavljamo da je upravo sa Lukasom bila na vezi jer joj osmeh nije silazio s lica…

DA SE NE BI UOPŠTE RAZDVAJALI LUKAS JE VODI NA TURNEJU

Lukas i Kija u vezi

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, RAJKO RISTIĆ