scandal

February 21, 2019 23:30

By

UMALO GA KOŠTALO ŽIVOTA! Darko otkrio KOLIKO je popio u noći kad je imao tešku saobraćajku! JEDVA PREŽIVEO!


Pevač Darko Lazić, koji je u oktobru prošle godine jedva preživeo tešku saobraćajnu nezgodu, kada su se lekari dugo borili da mu spasu život, sada je otrkio koliko je popio u noći saobraćajne nezgode.

Ispalo je da sam bio i u drogiranom i u alkoholisanom stanju, kako ste vi to lepo preneli. Ali ajde, nema veze, vi radite vaš posao. Nisam bio. Vidi, da sam bio drogiran ne bi zaspao, veruj mi. Alkohol… Popio sam pet rakija što je za mene kao da nisam popio ništa”, rekao je Darko za medije.

On se polaklo vraća svom poslu, pa je ponovo stao pred kamere, a otkrio je i da ga je iznenadna smrt Šabana Šaulića veoma pogodila.

Joj, ne bih puno da pričam o tome, zaista. Jedna tragedija i šta da ti kažem. Mislim da je pogodilo celu estradu, celu naciju, zaista, tako da… Tragedija! Tragedija velika!”

Darka je proslavila pesma “Kraljice moga srca” koju je pevao u samom takmičenju, ali i na finalu “Zvezda Granda”.

“Pa, Šaban je moj idol bio uvek. Uvek, i ovaj, uvek će i ostati. Za mene nikada neće umreti. Legende nikad ne umiru. To je to”, zaključio je Lazić.

https://svet-scandal.rs/vesti/darko-lazic-otkrio-kako-ce-mu-se-zvati-sin-pevac-odabrao-ime-za-naslednika-koje-ima-jaku-simboliku/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen