scandal

May 22, 2019 18:30

By

Umesto da je odbrani, samo je još više ukopala: Majka Ane Korać priznala SVE!

Filip Mijatov je preko noći dospeo u središte interesovanja javnosti, kada je počeo da iznosi tvrdnje o Ani Korać.

 

Pored toga što ju je optužio da se bavi prostitucijom, počeo je da iznosi prepiske gde se jasno vidi da joj je svašta plaćao. Sada, Anina majka Ljiljana je oglasila po pitanju svega što se dešava.

Laž je da je bilo ko plaćao mojoj ćerki operacije! Posle srednje škole imala je devijaciju nosa, koju je sredila u Čačku. Nije bila zadovoljna kako je ispalo, pa je otišla kod hirurga u inostranstvo. Zatim joj je otac dozvolio da uveća grudi. I on je to platio! Bogata smo porodica i mi je finansiramo – izjavila je Ljiljana za Informer, a potom osramotila rođenu ćerku opravdanjem vezanim za luksuzni život koji Koraćeva vodi.

Mnogi me pitaju odakle joj luksuzan način života, a nema posao. Da li mislite da ona stvarno nosi brendirane stvari, da je Anin sat original?! E pa nije! Isto je i sa torbama, cipelama… Priča da se bavi prostitucijom krenula je zbog Instagrama. Ana vidi dobar auto, pa se fotka pored njega i to objavi na društvenim mrežama. Govorila sam joj da to ne radi, ali je radila po svom.

Na pitanje o druženju sa Minom Vrbaški, koja je otvoreno priznala da se bavila prostitucijom, Anina majka je rekla:
Htela je da vrati Minu na pravi put! Pošto nije uspela u tome, distancirala se od nje. Poznajem svoje dete i znam da se ne bavi time. Čak iako se družila sa nekim ko se bavi time, ne znači da je i ona takva. Kada su mediji počeli da je povezuju sa tim pričama, razgovarale smo. Sve mi je objasnila i ja u nju ne sumnjam.

Ljiljana se osvrnula i na Filipove dokaze da je bio sa Anom.

Ani je pre dve godine ukraden telefon sa karticom. Odatle se pojavljuju lažne poruke u kojima ona nekome traži novac. Montiraju joj to!- rekla je.

AUTOR: scandal

FOTO: Ivan Vučićević