Problem Miroslava Ilića
NEVEROVATNO SAZNANJE

June 24, 2022 11:08

By

Kameno srce: Devin nije jedini, Miroslav ne želi da čuje ni za unuka

Unuk Miroslava Ilića nikada nije čuo za pevača

Devin Antonović, nepriznati sin Miroslava Ilića, svoju sudbinu ostavljenog deteta veoma je teško podneo. Iako ga otac nikada nije priznao, želeo je da se izbori i dokaže da njegovim venama teče krv Miroslava Ilića. Ipak, odsustvo oca od njega je napravilo snažnog čoveka. Gest Devina Antonovića koji je napravio pre gotovo 10 godina i danas se prepričava sa puno poštovanja.

Unuk Miroslava Ilića je Devinov usvojeni sin

Naime, sudbina je navela lekara da se sretne sa dečakom od tri godine, Ejdanom, koga je otac takođe ostavio. Tada je Devin poželeo da ga usvoji i od tada pa do danas on brine o dečaku koji ga smatra ocem, dok Mirjana Ejdana doživljava kao svoje unuče.

Unuk Miroslava Ilića

Foto: Bojan Vuković

Pročitajte: Potresna tajna oca i sina – Zlatni krstić koji je Devin nosio na suđenju oko vrata mu je stavio otac Miroslav

– Devin brine o Ejdenu od detetove treće godine, a dečak ga zove “tata”. Biološki otac ga je napustio dok je bio beba, a majka zbog zdravstvenih problema nije u mogućnosti da se stara o njemu. On trenutno živi kod rođaka, koji nisu baš u dobroj finansijskoj situaciji, ali je gotovo stalno sa Ilićevim vanbračnim sinom. Devin se toliko vezao za Ejdena da je odlučio da ga i zakonski usvoji – govorio je dobro obavešten izvor svojevremeno za “Informer”, a gest Devina Antonovića javnosti je potvrdila i Devinova majka istakavši da Ejdan obožava njenog sina.

Unuk Miroslava Ilića

Bojan Vuković

Pročitajte: Susret koga se plaši Miroslav Ilić – Devin na istom mestu sa pevačevom suprugom i decom

– Dečak obožava mog sina i zove ga “tata”, predivno je gledati ih zajedno – rekla je svojevremeno Mirjana, dok se javnost oduševila Devinovim gestom.

Podsećamo, Devin Antonović još uvek nema svoje biološke dece, ali je zato pokazao da prema usvojenom dečaku gaji mnogo ljubavi i da će biti divan otac.

Ako je Devin zaista Miroslavov sin, to znači da mu je Ejdan unuk, te da pevač pored toga što ne želi da čuje za sina, ne želi da zna ni za unuka.

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ