Zorica Brunclik i bivši suprug svet portal
Svet

December 28, 2023 21:05

By

Zorica Brunclik priredila unuci zabavu za pamćenje: Na Sarinom punoletstvu pola estrade (foto)

Unuka Zorice Brunclik napunila 18 godina

Zorica Brunclik večeras ima ogroman razlog za slavlje jer je njena unuka Sara danas napunila osamnaest godina, a tim povodom baka joj je priredila zabavu za pamćenje. Unuka Zorice Brunclik koja večeras proslavlja punoletstvo naslednica je Zoričine druge ćerke Miljane.

Unuka Zorice Brunclik svet portal svet

Rajko Ristić

Sara je Zoričina prva unuka što su diva narodne muzike i njen suprug naglasili na pozivnici, napisavši uz to da goste pozivaju srećni baba i deda. Pored Sare Zorica i Kemiš imaju unuku od ćerke Zlate, unuku i unuka od sina Đorđa, a Miljana ih je u septembru obradovala još jednom devojčicom. Međutim, to nije sve, jer virtuoz na harmonici ima unuke i od ćerki iz prvog braka. A, cela familija je u divnim odnosima, što se može zaključiti i po njihovim zajedničkim fotografijama koje objavljuju na svojim profilima na društvenim mrežama.

Pročtajte Krštena unuka Zorice Brunclik – Pevačica i njena snajka stajlingom potpuno šokirale goste

Unuka Zorice Brunclik punoletstvo proslavlja u jednoj sali u Beogradu, a da sve bude na zavidnom nivou pobrinula se kompletna porodica koja je sa radošću dočekala ovaj dan. Ipak, najveće zasluge pripadaju slavnoj baki koja živi za svoje naslednike i uživa da im ulepšava svaki dan.

Unuka Zorice Brunclik svet portal svet

Rajko Ristić

Povodom rođendana lepe Sare, pored njenih, okupili su se i bakini i dedini prijatelji, što znači skoro cela estrada. Iako je dovoljno da samo Zorica zapeva pa da zabava bude na najvećem mogućem nivou, jasno je da će se mikrofona latiti i njene brojne kolege, među kojima su najveća imena narodne muzike.

Unuka Zorice Brunclik svet portal svet

Rajko Ristić

Pored poznatih pevača sigurno je i da će zapevati Zlatin suprug, a Sarin teča Miloš Vujanović, kao i Zoričina najstarija ćerka Marija, za koju svi kažu da ima božanstven glas kao i majka.

– Ne znam da li ću pevati večeras, ali sigurno znam da ću plakati – rekla je Zorica, pa dodala:

– Ja sam bila prisutna na rođenju svakog svog unučeta, a pošto je ona bila prva, ovo veče za mene je posebno emotivno – rekla je folk zvezda, a Kemiš je otkrio da je unuka imala posebnu želju, da onponese harmoniku i da joj zasvira.

Unuka Zorice Brunclik svet portal svet

Rajko Ristić

Među gostima koji su došli da uveličaju slavlje su: Gordana, Mihajlo i Marina Šaulić, Emir Habibović, Miša Mijatović, Miki Perić, a svi oni uživaju uz orkestar Aleksandra Sofronijevića u slavlju za pamćenje.

Unuka Zorice Brunclik svet portal svet

Rajko Ristić

 

AUTOR: SVET, GORAN JOVANOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ