nada topcagic
Svet

30 Septembra, 2021 13:04

URNEBESNO! Nada Topčagić ovako brani Miroslava Ilića – on je kao prase u njivi koje svi jure! On i ja smo isti, neka vrsta budala!

Nada Topčagić tvrdi je da Miroslav Ilić neće nikad priznati Devina kog je dobio iz veze sa Mirjanom Antonović jer mu on I nije otac. 

Nada Topčagić ovako brani Miroslava Ilića!

Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koje svi jure. Nas dvoje smo isti, i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. Sad neće da prizna pa da mu život zavisi od toga, nema šanse. Plus, ja verujem da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno čula bih nešto, a nisam – kaže Nada i dodaje da joj u celoj priči nije jasna Mirjana Antonović.

miroslav ilic

Čekaj, ti svesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu i ostaneš trudna. Znači valjda da rađaš dete sebi, zato što želiš, a ne da posle 30 godina  juriš nekog da prizna dete i ne odustaješ. Ja da imam ćerku kao što je ta žena, rekla bih joj Ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće, kad ne znaš da  budeš dostojanstvena do kraja. Ne znam šta ona očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta onda? Pa, on i sin se ni ne poznaju! Ti ćeš na silu da nateraš nekog da te voli i bude ti otac? – čudi se Nada.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ