svet

October 9, 2013 20:19

By

Uvredila ga jer je rekla da joj duguje pare: Gazda Jezda tuži Zoricu Marković!

gazda jezda

Jezdimir Vasiljević, poznatiji kao Gazda Jezda, napustio je imanje u Lisoviću nakon što je dobio najmanje glasova publike. Otkako je izašao sa Farme Gazda Jezda ne želi da daje izjave za medije, ali je ekipa Alo-a uspela da kontaktira jednog njegovog prijatelja koji je otkrio da će Vasiljević sada tužiti mnoge, a najpre pevačicu Zoricu Marković.

“Jezdimira Vasiljevića već godinama mnogi blate i nazivaju ga “prevarantom” i drugim groznim nazivima, a ja ne znam nijednu osobu kojoj on duguje pare. Zato će mnogi biti tuženi, a krajem nedelje Jezda će sazvati konferenciju za novinare i obelodaniti imena onih koji godinama pričaju laži o njemu. Ja sam se čuo sa njim čim je izašao i rekao mi je: “Ovih dana ću podneti tužbu protiv Zorice Marković””, priča izvor blizak Vasiljeviću koji otvoreno brani prijatelja i dodaje da je Jezda imao više razloga zbog kojih je želeo da dobrovoljno prekine svoje učešće u rijalitiju, pre nego što je iz njega izbačen.

zorica markovic

“On je sve ovo video kao priliku da objasni javnosti da nije istina ono što se već godinama priča i piše o njemu. Hteo je da pojasni da je humanitarac i da je devedesetih godina bio na čelu kolone kada se banjalučkim bebama prevozio kiseonik za vreme rata. To se ne zna, a sve ostalo se zna. Međutim, on u ovom rijalitiju nije imao priliku da kaže i pokaže šta je želeo”, dodao je Jezdin prijatelj.

“Moram da navedem da on nije spavao tamo na farmi uopšte. Nije znao da će biti smešten u spavaonicu sa još 20 ljudi, koji u toku noći pričaju, i on nije mogao da spava. Uslovi za njega bili su veoma loši, bio je hronično neispavan i to je bio još jedan razlog da poželi da ode kući”, zaključio je on.

zorica i jezda

Izvor: Alo