svet

July 2, 2014 10:08

By

#UŽIVANCIJA je počela: Od Gastronomada uz Lepog Brku, do Di Luna Sangria zabave

_DSC0460

Prvi dan #UŽIVANCIJE na Beogradskim danima hedonizma ponudio je posetiocima mogućnost da saznaju kako nastaju vrhunska piva i šta Sunste pelinkovac čini posebnim u svetu gorkih likera.

U okviru Laguna Book Kluba predstavljena je knjiga „Gastronomad”, TV kuvara Nenada Gladića, poznatijeg kao Lepi Brka, dok su tajne makismalnog uživanja u hrani i piću bile nadohvat ruke svim gostima udobno smeštenim na najvećoj plutajučoj bašti na Dunavu – uz džez zvuke Bramax Quarteta, koji je uživo nastupao samo sa goste Beogradskih dana hedonizma.

Konačno, prvi dan #UŽIVANCIJE zatvorili su Di Luna Sangria Party i DJ Sharky.

U sredu, 2. jula, od podneva, posetioci će ponovo imati prilike da po promotivnim cenama probaju najpoznatija pića prisutna na srpskom tržištu, te da uz mediteranske zalogaje saznaju tajne uparivanja vina i hrane, da se upoznaju sa novim Lugninim knjigama, uživaju u džipsi sving zvucima „Hot Club of Belgrade”, koji će nastupati uživo od 19. časova, te da posle toga prisustvuju eksplozivnoj kombinaciji Smirnoff votke i Red Bulla na DJ zabavi do zore – Smirnoff & Red Bull Coctail Night!

Beogradski dani hedonizma održavaju se na Gabbiano Yachting Clubu kod Hotela Jugoslavija, a ulaz na sve dešavanja je besplatan!

_DSC0177

_DSC0334

_DSC0368

_DSC0382

Autor: Life Content
Foto: Ivana Čutura