Svet

24 Maja, 2021 19:00

Vanja Knežević: „Ceca je POKAZALA kakav je čovek! Ne želim da budem kao ONA!”

Nakon što je zbog sukoba sa Jelenom Karleušom, diskavlifikovana iz Zvezda Granda, Vanja Knežević izdaje svoju prvu pesmu “Karma”. Da ispuni najveću životnu želju pomogla joj je Ceca Ražnatović.

„ĐORĐE DAVID NE STOJI IZA SVOJIH REČI, NE SVIĐA MI SE. OČEKIVALA SAM DA ĆE SE MARIJA I JK POMIRITI“!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VANJA KNEŽEVIĆ (@knezevicvanja)

“Nisam imala priliku da se upoznam sa Cecom, ali čule smo se preko poruka. Ja sam njoj prezahvlna što mi je dala takvu priliku u životu i pokazala je još jednom koliki je čovek. Divim se njenoj karijeri, ali ne želim da budem kao Ceca, niti kao Anastasija, one su super ali ja želim da nađem neki svoj pravac, mislim da svako treba da bude jedinstven”, kaže Vanja za „Svet“ koja je dobila šut kartu iz Granda, kada je ušla u raspravu sa Karleušom.

“Sa Jelenom nemam nikakvu komunikaciju, negde sam i očekivala da će se Marija i ona pomiriti, sa Marijom sam ostala u korektnim odnosima, čujemo se. Da je sve moglo da bude drugačije jeste, ali je očigledno moralao da bude ovako. Možda samo tešim sebe da bi mi bilo lakše da zaboravim sve što se desilo, ostala mi je neka ružna uspomena na takmičenje, to je sve prošlost. Bilo je dosta kandidata koji su proživljavali slične stvari. Moj odgovor žiriju bio je potpuno spontan, nisam ni slutila da će izazvati takvu buru. Ne vidim šta je loše da takmičari odgovore nešto žiriju ako je to kulturno, kao da mi nemamo pravo govora. Takmičanje je više počelo da se bazira na fizičkom izgledu, nego na pevanju. Promenili su kriterijume vremenom, meni to nije u redu, ako je muzičko takmičenje, treba muzika i da se gleda. Mislim da je to takmičenje rizično za mlade ljude, mogu da ih poremete totalno”, iskrena je Vanja i objašnjava zašto joj se Đorđe David najamanje dopada kada je žiri u pitanju.

“Ne sviđa mi se kako se Đorđe David ophodi prema kandidatima i što često menja svoje mišljenje. Volim kad neko nešto kaže da stoji iza toga, a ne da stalno menja mišljenje.”

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRIVATNA ARHIVA