Star

3 Februar, 2022 19:00

VEČERAS! KRAJ DRUGE SEZONE „IGRE SUDBINE”, A SUTRA… ŠOK!

Večeras će na TV Prva biti prikazana poslednja, 421. epizoda, druge sezone najgledanije i najdugovečnije srpske serije „Igra sudbine”. Odmah nakon toga sledi specijal „Igra sudbine – nova priča”, koji će biti uvertira u ono što nas očekuje već sutra uveče, a to je prva epizoda treće sezone, koja će trajati skoro dva sata – kao film! Upravo zbog toga danas i sutra na TV Prva neće biti emitovana serija „Kolo sreće”, budući da će „Igra sudbine” zauzeti njen termin.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@igrasudbinenovaprica је поделио/ла објаву

A šta nas to očekuje sutra? Kao što smo već pisali, ekipi se priključuje dvadesetak novih glumaca, među kojima je i Deni Mešić, brata Ammara Mešića, koji glumi Strahinju. Tu su, između ostalih, i Slobodan Stefanović i Mira Banjac, koju mnogi smatraju najvećim imenom jugoslovenske kinematografije. Međutim, dok ćemo na ekranu videti mnoga nova lica, od nekih starih se, nažalost, opraštamo večeras i više ih nećemo gledati u „Igri sudbine”. Evo ko je i zašto rekao zbogom najdugovečnijoj srpskoj sapunici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Dudic (@dudicivana)

Ivana Dudić, koju smo gledali kao zlicu Noru, neće biti deo nove sezone. Kako je ranije kazala, ne nastavlja snimanje serije i to zbog privatnih obaveza. Kakvih – nije precizirala. Za razliku od nje, Stojan Đorđević, koji je bio njen televizijski brat, i dalje će biti deo sage o porodicama Ožegović i Kanački, tako da se od Vida ne opraštamo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miki Damjanovic (@miloraddamjanovic_)

Dijana Erski i Doda takođe će nam reći zbogom već večeras – Iva Štrljić nije potpisala ugovor za novu sezonu jer je, kako je rekla, ugovorila novi veliki projekat pre nego što je saznala da će „Igra sudbine” biti produžena. S druge strane, njen kolega Milorad Damjanović više neće biti Doda, ali to ne znači da ga nećemo gledati na ekranu. Naime, on se nedavno priključio ekipi sapunice „Kolo sreće”, tako da će nastaviti da nas oduševljava svojim talentom u večernjem terminu na TV Prva. Inače, zanimljivo je da Miki trenutno igra u predstavi-kabareu „Čeznem da vam kažem”, u kojoj mu je specijalna gošća upravo Iva Štrljić, a tu su i Stevan Piale i Mina Lazarević, koje takođe gledamo u „Igri sudbine” kao Luku, odnosno Stanu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela)

Ni Dragana Mićalović ne nastavlja snimanje serije – razloge za svoju odluku nije otkrila, ali možemo pretpostaviti da njen odlazak ima veze sa novim angažmanima. Naime, ona će se pojaviti u novoj sezoni sapunice „Tajne vinove loze”, čija je glavna zvezda njena sestra Sloboda Mićalović. Međutim, iako će njih dve igrati u istoj sagi, nećemo ih gledati u istom kadru – Sloboda će se pojavljivati u scenama koje se odnose na sadašnjost, dok će Dragana biti u prošlosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Đukić (@motokulturica)

Adina verna saveznica Višnja takođe će nam reći zbogom – glumica Jelena Đukić odavno je otkrila da neće nastaviti snimanje „Igre sudbine”. Nju publika može da gleda u mjuziklu „Devojačko veče”, u kojem staje na „daske” sa Ivanom Peters, Tijanom Dapčević, Zoranom Pavić i Majom Brukner.

Podsećamo vas da sve novosti u vezi sa serijom „Igra sudbine”, ali i drugim domaćim, turskim i latinoameričkim sapunicama, možete čitati svakog drugog ponedeljka u magazinu „TV Novele”. Novi broj vas već čeka na svim kioscima, pa ako ga još niste kupili, pravo je vreme da trknete do najbliže trafike i nabavite svoj primerak na vreme.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

Takođe vam skrećemo pažnju da vas na kioscima čeka i magazin TV Novele HOROSKOP, na čijoj su naslovnoj strani upravo junaci serije „Igra sudbine”, a koji vam donosi najdetaljniju astrološku prognozu za celu 2022. godinu. Požurite do kioska i saznajte šta je to sudbina pripremila vašim omiljenim zvezdama, a šta vama u mesecima koji su pred nama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: TV NOVELE

FOTO: Aleksandar Krstović