Svet

28 Jula, 2022 13:18

Istina o vezi Leontine i Miloševićevog sina: Tajni ljubavnik raskrinkao pevačicu

Nekadašnja ljubav Leontine Vukomanović koju je pevačica ludo volela

Velika ljubav Leontine Vukomanović bio je on 

Kada se nalazila u zenitu muzičke popularnosti, Leontina Vukomanović ludo je volela čoveka koji je i danas veoma zvučno ime u svetu mode. Naime, velika ljubav Leontine Vukomanović krajem devedesetih bio je Nenad Radujević, a kako je on svojevremeno otkrio njihova romansa sa sobom je nosila i određeni rizik.

Pročitajte: Iznenadićete se – Najlepšu pop pesmu koju je napisala Leontina je posvetila OVOM poznatom frajeru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Radujevic (@nenadclick)

– Leontina i ja smo bili u vezi između 1995. i 1998. godine i to vreme ću zaista pamtiti, naravno, više one lepe trenutke, jer u kombinaciji dve Škorpije u horoskopu veza je vrlo uzbudljiva i nema sredine, pa ili je sve belo ili crno. I danas smo u kontaktu, ne tako često, zbog naših obaveza, ali sam srećan što ima porodicu i što radi posao koji voli jer malo ljudi zna da je ona završila muzičku akademiju i to pedagoški odsek. Oduvek je bila sjajna u odnosu sa decom. Žao mi je što nije do kraja iskoristila svoj izvanredni muzički talenat i za nastavak svoje dobro započete karijere čiji sam i ja bio deo na početku, bar što se njenog modnog imidža tiče – istakao je navodno Nenad i dodao da je u to vreme Marko Milošević, sin Slobodana Miloševića, bio ludo zaljubljen u Leontinu, piše Espreso.

Pročitajte: Bili su u ljubavi, a onda se sve RASPALO – Leontina otkila istinu o svađi sa Željkom Joksimovićem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Radujevic (@nenadclick)

– Poenta je da sam tada uspeo nekako da se sačuvam, bez obzira na to što je i Marko bio zainteresovan za Leontinu. Ne znam kako smo uspeli da se izvučemo, ali recimo da je ljubav pobedila. Ta želja da budem normalan i da me ne pokvari sve ono što se događalo okolo zapravo je pobeđivala sve vreme u tim surovnim devedesetim.

Pročitajte: Šta se desilo sa nekada najzgodnijom ženom na muzičkoj sceni – Ovako danas izgleda Leontina (foto)

Izgled Leontine Vukomanović

Foto: Ata Images

Velika ljubav Leontine Vukomanović bio je Nenad zbog koga je tada odbila čak i Marka Miloševića. Ipak, posle tri godine došlo je do kraha romanse, što je čini se sudbina, koja je pevačicu i muzičkog pedagoga godinama kasnije pratila kroz život.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images