horoskop
Svet

17 Septembra, 2021 20:00

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Ovnove očekuje priliv novca, Device imaju problema sa varenjem

Veliki nedeljni horoskop za period od 17. – 24.septembra – saznajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Vi ste neko ko ne čeka kada je posao u pitanju. Ono što vas dalje očekuje to su dobri poslovni poduhvati, ugovori i konačno novac. Bez obzira na sve, moraćete da kontaktirate sa Vagama, a Mesec u Ribama od ponedeljka doneće mnogo posla, posebno što je period punog Meseca, ali i kontakt sa osobama iz znaka Ribe. Slobodni imaju odličan period koji mogu provesti u lepom društvu. Osoba je nadahnuta, sanjalačka i bez nekih pretenzija ka materijalnom. Ovan u braku mora da brine o svima u kući, a to ga jako opterećuje.

BIK

Ostvarujete uspešnu komunikaciju zahvaljujući Merkuru u Vagi. Trudićete se da što bolje unapredite projekat koji je pred vama. Novac od srede ili četvrtka. Možda ćete u periodu punog Meseca imati više troškova. Emotivno, morate da verujete više svojim osećanjima. Slobodni Bikovi imaju susret sa osobom koja je blizu doma, kuće. Bikovi u braku mogu da se nađu u situaciji koja ih tera da objašnjavaju zbog čega se ponašaju povučeno. To je samo trenutna želja
za slobodom koja je skrivena duboko u duši.

BLIZANCI

Potrebna vam je pozajmica. Morate da nešto uradite kako biste mogli da popravite finansijsku situaciju. Imate osećaj da su drugi nekako teški za saradnju. U periodu punog Meseca morate da sačuvate psihu i da se pokažete stabilnije. Bićete na raskrsnici šta da radite i kojim putem da idete. Ako ste sami, nećete imati poznanstvo tokom nedelje. Volite svoj usamljenički život, ali ne zadugo. Oni koji su u braku ili vezi mogu da očekuju poboljšanje u komunikaciji ili emociju.

RAK

Početak nedelje je nestabilan. Muči vas mentalna nestabilnost ili unutrašnji strahovi od budućnosti. Morate da verujete više sebi kako biste pokrenuli svoju energiju. Period punog Meseca vas čini razdražljivim, ali isto tako imaćete više snage da se oslobodite problema i omogućite sebi bolji posao. Ljubav vas prati, sreća je na vašoj strani. Morate još da se ohrabrite i od partnera zatražite podršku. Dobra energija sa Ribama. Ako ste u braku, onda primate pozitivnu energiju od voljene osobe koja vam pomaže u svemu.

LAV

Imate pravo da birate šta ćete da radite i kojim putem će teći vaš projekat. Puni ste pozitivne energije, radnog elana, tako da ćete sve planirane poslove okončati brzo i uspešno, a biće i novca. Zadovoljni ste i ljubavnim životom tako da ćete biti u prilici da se okrenete zadovoljstvima, izlascima i novim putovanjima. Ako ste u braku, onda će vam period od petka i vikenda biti teži jer se osećate napušteno od strane partnera. Kao da nije važno šta vi osećate ili kroz šta prolazite ovih dana.

DEVICA

U društvu zemljanih znakova se osećate najbolje. Bik ili Jarac vam priređuju prijatne dane i večeri. Ako ste u braku, moraćete da se pobrinete za finansijski status. Poslovno očekuje te sve najbolje ove nedelje. Iako Pun Mesec na vas utiče prilično opuštajuće, ipak se spremite za veće poslove. Pred vama je period kada ne smete bilo šta da ostavite
nedovršeno. Sposobni ste za poslove koji vam se nude i samo je važno da ih dobro naplatite. Zdravstveno, problem sa organima za varenje.

VAGA

Važno je da sačuvate nervni sistem tamo gde radite. Budite zadovoljni jer ćete pored svega napraviti dobar posao. Emotivno, postoji faza u kojoj se nalazite, a nije toliko zahvalna. Negde ste na ivici da prelomite mnoge stvari. Potrebno je biti skoncentrisan kako biste tačno završili šta treba. Imate dva puta, jedan je put raskida, a drugi je kompromis. Ako ste slobodni, onda se dobro provodite sa drugom Vagom ili Bikom. Zdravstveno, povedite računa o trošenju energije.

ŠKORPIJA

Potrebno je da se nekome poverite, a nemate kome, realno. Želeli biste poverenje i mogućnost verbalnog isceljenja, ali je to nemoguće, bar za sada. Saradnja sa Vagom ili Blizancima može da vam pokrene ideje i samu energiju rada
i posla, a novac očekujte od nedelje. Emotivno ste u sištini dobro. Ako ste slobodni, trebalo bi preko vikenda da imate susret sa Vagom koja vas stalno zove i traži vaše društvo. Ukoliko ste u braku, onda imate sve šanse da se okrenete nekoj tajnoj vezi.

STRELAC

Novac stiže preko prijatelja Strelca ili Jarca. Vikend može biti finansijski dobar. Emotivna strana ličnosti vam je naglašenija. Imate osobu za sebe koja se samo poželeti može. Bračne razmirice su prolazne i nebitne u ovom trenutku. Oni koji su sami moraju da se više potrude. Previše ste okrenuti samoljublju, pa ne vidite dobre osobe oko sebe. Možete verovati Raku, Devici ili Vagi. Ako ste u braku, onda se oslobodite stega i razmišljanja o nekom preteranom slobodnom životu.

JARAC

Imate ambiciju i želju za uspehom. Saradnja sa vodenim i vatrenim znakovima donosi dobar posao. Ljubavni život vam je bolji koliko i on može da bude dobar. Niste zatvoreni, ali niste ni nešto preterano skloni zavođenju. Zavisi sve od emotivnog naboja u vama. Ako ste u braku, možete biti u krizi, ali je to prolazna faza. Komunikacija sa partnerom ima indikacije da se završi povoljno. Ako ste slobodni, želite partnera koji je razuman pre svega, pa tek onda sentizibilan i emotivan. Zdravlje dosta dobro.

VODOLIJA

Napetost na radnom mestu. Previše obaveza koje ne možete da savladate. Nemate poverenja u druge i to vas čini nestabilnim. Nema potrebe da se brinite toliko jer i sami znate da nebo vidi i zna sve pa će problemi biti rešeni na jedan nebeski način. Emotivno ste usamljeni. Imate partnera koji vam je po svoj prilici dosadan za neke vaše standarde. Niste za to da menjate, ali ste za to da se partner promeni. Volite društvo i zabavu.

RIBE

Uvek dobar posao u medijima, prodaji, menadžmentu. Novac vas očekuje od naredne nedelje. Emotivno, partner je pomalo nedefinisan posebno ako je Devica ili Blizanac u znaku. To tumačite kao njegovu nezainteresovanost. Ukoliko ste sami, iznenađujuć e vesti o putovanju, šanse za dalju obuku ili obrazovanje vam mogu pružiti užitak i novo poznanstvo. Može se očekivati udvaranje jednog zgodnog Bika.

 

DARKA CVETKOVIĆ,
profesionalni astrolog i konsultant

YouTube kanal:
Astrolog Darka Cvetković

FOTO: PRINTSCREEN, YOUTUBE PRINTSCREEN