horoskop
Svet

19 Novembra, 2021 13:01

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Strelčeve će izneveriti prijatelji!

Šta vam kažu zvezde? Strelčeve će izneveriti prijatelji!

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP

OVAN

Ovo je dobar period za proširenje posla, a ne promenu delatnosti ili firme. Oni koji planiraju put ili saradnju sa strancima neka urade to odmah na početku nedelje. U sredu ili četvrtak iznenadni
susret sa osobom koja je po svojoj prirodni vojnički tip. Volite disciplinu, pa vam neće pasti teško ako partner ima ponašanje autokrate. Ako ste u braku ili vezi, vaš partner često menja raspoloženje koje vodi u svađu ili prepirku. Vi ne podnosite takav emotivni status pa samim tim vaš odnos ostaje zamrznut tokom nedelje.

BIK

Početak nedelje susret sa osobom koja nije puno iskrena. Pored sebe morate da imate dobre pravnike, advokate ukoliko želite da rešite pravni status kako treba. Ponedeljak važan za rešavanja pravnih pitanja, dokumenata. Saradnja sa vatrenim znakovima u ovom trenutku je dobra i poželjna. Ukoliko je vaš partner Ovan, Bik ili Ribe u znaku, neka pripazi na svoje zdravlje. Bik muškarac ulazi u tajnu vezu, žene imaju susret sa bivšom ljubavi. Okrenite se budućnosti, ostavite prošlost iza sebe.

BLIZANCI

Morate da prepoznate prave ljude oko sebe. Ove sedmice Devica, Ribe mogu biti osobe koje vas blokiraju u ispunjenju poslovnih planova. Nameću vam se obaveze koje niste spremni u ovom momentu da završite sami, pa ćete morati više da se potrudite. Za vikend veći novac, posebno za one koji rade van mesta stanovanja. Merkur blizu južnog čvora početkom nedelje traži da pazite sa kim sarađujete. Blizanci u braku moraju da se stabilizuju jer im je loš period. Mogućnost razdvajanja.

RAK

Ukoliko imate finansijskih dugovanja stiže pomoć. Oprez u saobraćaju od petka. Subota donosi rešavanje pitanja u radnoj organizaciji. Dobro se osećate u privatnom sektoru. Tu ćete sigurno da dominirate. Početkom sedmice može da vam neko zasmeta u nekim idejama, ali kako Mesec pređe u znak Ovan, računajte da ćete imati puno uspeha, bićete traženi. Brinete o kućnom budžetu koji se topi po vašem viđenju, ali nije tako, nemate potrebu da unosite nervozu u ljubavni život koji je sasvim zadovoljavajuci.

LAV

Mars u četvrtom polju, dobijate snagu misli i govora. Istina da se sve dešava kroz Škorpiju i Strelca, pa ćete delovati burno, dominantno vašim nadređenima, oni bi svakako trebalo da se
zapitaju da li su u pravu. Pustite da se situacija sama od sebe razvija. Novac od ponedeljka. Sarađujte sa Strelcem, Ovnom. U ljubavi očekujete podršku voljene osobe. Kraj nedelje je dobar za emotivno zbližavanje. Ukoliko ste usamljeni, onda je dobro da se zabavljate sa osobom koja radi poslove turizma, putovanja.

DEVICA

Često razmišljate o svemu što vas okružuje. Dosta „zatvoren“ početak nedelje. Ideja ima, ali vam je potrebna akcija. Sreda donosi iznenađenje. Pred sam kraj nedelje jedna muška osoba vam može ponuditi dobar poslovni plan. Novac stiže za vikend, ali je važno kako ćete da se pokrenete od ponedeljka, jer imate i važne pravne delatnosti da završite. Želite miran život koji vam partner ne pruža, pa se često nervirate i nadmećete. Ako ste usamljeni, možda je bolje da više izlazite, a menje se vezujete u ovom periodu.

VAGA

Osećaj pomirenja, dobrog druženja vas čini prirodno srećnim. Oni koji su u braku i vezi imaju dobru komunikaciju, iako partner očekuje da se više pokažete kao galantan tip osobe. Slobodni imaju tajni susret sa Rakom ili Vodolijom. Cela nedelja je u išcekivanju i donošenju odluke. Verovatno ćete kao svaka Vaga da naći jedan posao, a započeti plan za privatan biznis sa dva, tri ortaka. Sarađujte sa drugom Vagom, Rakom, Strelcem. Važan susret sa muškom osobom koja vam može pomoći.

ŠKORPIJA

Vaš odnos sa jednom Devicom doživece kulminaciju do kraja nedelje. To je osoba koja ne može mnogo da vam pruži emotivno, vec fizičku strast, erotiku. Oni u braku ili vezi biće napunjeni strahovima koji pojačavaju nesigurnost. Ovo su dobri dani za stabilizaciju emocija i ljubav partnera. Nedelju započinjete energično, mada se teško navikavate na dinamiku. Bilo bi dobro da stabilizujete misli, kako biste uopšte mogli nešto da radite. Novac u utorak krajem dana ili u četvrtak.

STRELAC

Očekujete od prijatelja da vam da podršku ili finansijsku injekciju. Uzaludno to činite. Od sredine nedelje očekujte promenu. Osoba iz znaka Škorpija daće vam podršku i vaš projekat može da zaživi. Emotivno ste zatvoreni. Krijete svoja osećanja i nikako da se oslobodite prošlosti. U periodu naredne sedmice možete da očekujete boljitak jer vam se vraća ljubav koju ste dugo čekali. Strelac u braku unosi radost kroz zabavu u kuću. Zdravlje vam je dobro.

JARAC

Sa Venerom u vašem znaku tražićete lakši put do zarade i lakše poslove. Biće vam potrebna pomoć jedne Škorpije, ali najbolju saradnju biste ostvarili sa Devicom jer je ona spremna na marketinškom nivou da vam pokaže kako se radi i negde vas poveže i uputi na pravu adresu. Emotivno, oni koji su u braku imaju dobru nedelju za razmenu nežnosti i iskrene ljubavi. Ukoliko ste slobodni, još jedna Vaga sa podznakom u Lavu ili Raku ima snažan uticaj na vas. Rakovi su vam zanimljivi, ali ipak sreću tražite sa jačim znakovima. Obratite pažnju na zdravlje i prehlade.

VODOLIJA

Dinamična nedelja. Devica, Ovan, Ribe ili još poneki Blizanac doneće promenu u poslu i više šansi za bolju zaradu. Spremate se za put u inostranstvo koji će vam predstavljati pre svega zadovoljstvo, pa zatim dobar posao. Nije dobro da budete grubi ili histerični prema voljenoj osobi jer će to shvatiti kao vašu lošu osobinu i možda vas napustiti. Kako su to prolazni uticaji, strpite se i pre svega se kontrolišite. Ako ste sami, privlači vas osoba koja ima harizmu.

RIBE

Početak nedelje važan je da ne potpišete nešto što nije dobro za vaš budžet. Mnogo kombinacija imate koje su povezane sa nasleđem ili bilo kojim poslom vezanim za nekretnine. Druga polovina
dana u sredu ili četvrtak je dobra za novac. U ljubavi očekujete od partnera više nežnosti i pažnje. Možda je bolje da date predlog za jednu romantičnu večeru. Ukoliko tražite ljubav, onda je pronalazite na radnom mestu. Ako ste na bolovanju, ne žurite na posao.