Svet

10 Avgusta, 2020 19:05

Veliko slavlje u prodici Živojinović! Lepa Brena ŽENI SINA!

Viktor Živojinović, najmlađi sin Lepe Brene i proslavljenog teniskog asa Bobe Živojinovića odlučio je da stane na ludi kamen!

SPREMA SE GALA SLAVLJE!

Naime, Viktor će se oženiti Sandrom Miljaković, studentkinjom iz Brusa. Iako se osećaju kao da su već u braku, budući mladenci će zbog situacije sa korona virusom veliko slavlje napraviti tek 2021. godine.

„Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku”, kaže Viktor i dodaje:

„Ona mi je velika podrška u svemu. Baš smo pre nekoliko dana proslavili godišnjicu veze. I moja porodica je oduševljena Sandrom i za nju imaju samo reči hvale.”

Viktor i Sandra nedavno su doputovali iz Monaka gde su bili na prvom zajedničkom letovanju sa Živojinovićima.

„Uživali smo na odmoru. Sandra i Brena su se baš lepo družile, stalno su jedna drugoj lakirale nokte. Odmor nam je svima bio baš potreban, a posebno mami i tati, koji su i dalje u Monaku”, rekao je za Informer Brenin najmlađi sin.

NOVI SVET! TAJNA AFERA, ISPLIVALE FOTKE STANIJE I ANASTASIJINOG DEČKA! SLAVICA ĆUKTERAŠ: ”KORONA MI JE UNIŠTILA KRV”! SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA!

FOTO: Rajko Ristić