veljko ražnatović promenio imidž
Svet

10 Aprila, 2022 21:00

Šta je to uradio sa sobom: Veljko Ražnatović više ne izgleda isto

Veljko Ražnatović promenio imidž, niko ga ne prepoznaje!

Iako je našao ženu svog života i potpuno se posvetio porodici, Veljko Ražnatović je ostao tiha patnja mnogih gradskih devojaka, pa je su se mnoge izenadile njegovim novim stajlingom.

Cecin sin, Veljko Ražnatović promenio imidž i ošišao se skoro pa na ćelavo, a obrijao je i bradicu. Iako je jasno da se oko svog stajlinga ne trudi, Veljko i u novom izdanju izgleda veoma privlačno, što mu kako tvrde svi ga poznaju, nije bio cilj.

Pročitajte: Veljko Ražnatović promenio imidž i ne obraća pažnju da drugare! Šijan krstio sina, Veljko Ražnatović NIJE došao!

Veljko Ražnatović

Rajko Ristić

Veljko misli samo na svoju porodicu i na sport. Naporno trenira, vodi računa o svom telu, zdravo se hrani, ima uredan ritam i jedva čeka da se vrati u ring. A to da li će neko da mu lajkuje slike i piše kako je najlepši, njega to ne zanima. Ne pojavljuje se ni na gradskim dešavanjima i potpuno je fokusiran na svoj porodični život i svoju karijeru – kaže izvor blizak porodici Ražnatović.

I zaista, Veljko i Bogdana imaju brak za primer, u njihovoj ljubavi nema mesta za sumnju, rasprave, ne daj bože svađe, a šta misli o lepoti lica i tela Veljko je pre dve godine objasnio svima na svom Instagram profilu.

Veljko Ražnatović

Rajko Ristić

 

Veljko Ražnatović promenio imidž ali zadržao stare vrednosti!

Zato ako želiš da se sviđaš mužu, ukrašavaj dušu čestitošću, pobožnošću, staranjem o domu. Ova lepota osvaja jače, i nikad ne prestaje. Ni starost ni bolest je ne mogu uništiti. Telesnu lepotu uništava vreme, bolesti je gube, i mnogo što šta drugo razara, a duševna lepota je iznad svega toga. Osim toga, telesna lepota izaziva zavist, raspaljuje ljubomoru, a ova druga je očišćena od ovim bolesti, i oslobođena je svake taštine – citirao je Veljko Svetog Jovana Zlatoustog.

FOTO: RAJKO RISTIĆ