Verica Rakocevic
Star

30 Novembra, 2021 11:00

Veljku prekipelo! Evo šta se dešava u braku Verice Rakočević!

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića je pod stalnom lupom javnosti, jer najveći broj ljudi interigira kako uspevaju da sve održe u skladu. Međutim, poneka izjava uvek iskrene keratorke i nertko govorkanja bacaju senku sumnje da ne cvetaju ruže. Takođe, posebno je sve zaintrigirao postupak Veljka, na poslednjoj modnoj reviji svoje supruge.

Evo šta se dešava u braku Verice Rakočević!

Modna kreatorka Verica Rakočević održala je reviju u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, u okviru revija održive mode. Pored nje svoje radove predstavili su  Tamara Jarić i Igor Todorović. Osim što je prisutne oduševila njena kolekcija koja se bazira na recikliranju materijala i smanjenju hiperprodukcije, svi su motrili na ponašanje Veričinog muža, Veljka Kuzmančevića.

muž verice rakočević

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević važe za srećan par, koji prolazi manje trzavice, koje su normalne u svakom odnosu. Ipak, prethodne kreatorkine izjave, kao i jedna objava na fejsbuku, svojevremeno su izazvale sumnje da nešto između njih ne štima, piše Story.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Zbog toga, pretpostavlja se da je Veljko rešio da stane na put svim govorkanjima, te se našao da reviji u prvom redu, podržavajući svim srcem svoju suprugu, na koju je neizmerno ponosan.

Ovakav njegov potez svedoči o tome da je između njih sve u redu, te da žive svoju ljubavnu bajku, koja se bazira na uzajamnom poštovanju i međusobnoj podršci, koju pružaju jedno drugom.

FOTO: ATA IMAGES/ RAJKO RISTIĆ