svet

January 11, 2015 11:39

By

Vendi dobila De Vinču na sudu i poručila joj da liči na Gustava iz crtanog filma

vesna vukelic vendi

Vesna Vukelić Vendi je odlukom prvostepenog suda proglašena nevinom nakon parnice koju je pokrenula Vesna de Vinča. De Vinča je, podsetimo, tužila Vukelićevu zbog toga što je Vendi u jednoj emisiji izjavila da su Vesna i misice dobijale od Gadafija poklone, kao i da su mu za to pružale seksualne usluge.

Kako “Alo!” saznaje, vlasnica agencije “Mis Ju” moraće da plati pevačici 50.000 dinara, koliko iznose sudske takse i troškovi. Ovu odluku doneo je sud pre dva meseca, ali se De Vinča na istu žalila.

Naime, ova Vendina izjava je bila inicijalna kapisla da Vesna de  Vinča  podigne tužbu koja je pre dva meseca proglašena od strane Prvog osnovnog suda za neosnovanu. Ova sudska presuda uopšte nije iznenadila pevačicu.

“U prvostepenom postupku sud je odbio tužbeni zahtev Vesne Jugović kao neosnovan i obavezao je da plati troškove postupka, kao i sudsku taksu. Sada se predmet nalazi u apelacionom sudu. Predmet nije pravosnažan, a po mojoj proceni, drugostepeni sud će potvrditi prvostepeni “, rekla je Vukelićeva za Alo, i dodala:

“Troškovi od 50.000 dinara su dokaz da nije bila u pravu, pa u tom smislu sad mora da se izlaže bespotrebnim troškovima. Vesna de Vinča bi trebalo da se ocrkvenjuje i čita apostolska dela. Da sebe i svoj fizički izgled svede na svoje godine, a ne da tumara tražeći sopstveni identitet u devojkama koje skuplja. Ovako, posmatrano duhovitim očima, jedino što zapažam su dve kikice na kockastoj glavi, zavijene u crno kao kod crtanog lika Gustava”, zaključila je Vesna u svom stilu.

Vesna-De-Vinca-11

Sa druge strane, De Vinča joj poručuje da ništa nije gotovo i da će se “ćerati još”.

“Spor je proširen i još nije završen”, bilo je sve što je Vesna rekla.

Izvor: Alo!
Foto: Life Content