svet

January 8, 2016 13:09

By

Vendi u šok intervjuu za novi SVET: Zorica je preda mnom terala Šabana u pi*ku materinu! (video)

tizeri 1008

Vesna Vukelić Vendi, pored Kristijana Golubovića i Jasmine Medenice, jedina se obradovala pobedi Stanije Dobrojević. Ipak, rijaliti je nije oduševio:

“Ovo je jedna od najdosadnijih “Farmi” zato što ju je sačinjavalo mnoštvo anonimusa, koji su uneli svoju prazninu, ali i neku ambiciju bez ikakvog osnova. Bilo je nekoliko kvalitetnih pojedinaca, kao što su Kristijan, Stanija i Jasmina. Imala sam i kooperaciju sa Majom Nikolić iz dobro poznatih razloga, tako da je tamo bilo mnoštvo besmislenih, dosadnih, praznih, logoreičnih, šupljih pojedinaca sa zajedničkim imeniteljem – zlo! To ih je ujedinilo. Ne mislim da je to Maja Nikolić, ali pokazalo se da nema stav. U stvari, ona se prilagodila zlu. Oni su svi imali jak vetar u leđa, pogotovo ta nesrećna klaberka, seljančura iz Palanke, koju mi interno zovemo svinjče. Makarona je bio njeno glasačko telo, Makarona protiv naroda. Veliki vetar u leđa imala je i od produkcije, izlazila je kad je htela, nameštala trepavice, i to joj je omogućio Makarona.“

Zorica Marković je rekla da se sažalila na tebe i da si tako počela da radiš kod nje.

“Zorica Marković i ja započele smo saradnju tako što sam se ja pojavila u njenoj emisiji na Kopernikusu. Posle toga njeni saradnici zvali su me da gostujem u njenom restoranu, koji je bio totalno nerazrađen. Pitala sam je koji su joj najslabiji dani, ona kaže nedelja i ponedeljak, a ja kažem: “Okej, daj mi te dane.“ Jedna sedmica, druga, treća, četvrta – krcato je bilo! Posle toga, zbog naroda koji je kukao zašto nisam tu petkom i subotom, ja sam pristala da radim i te dane i lokal je bio krcat. Krcat, godinu i dva meseca! Na početku, kada me je pitala koliko hoću da me plati, ja sam rekla: “Zorice, ništa neću da mi plaćaš. Moj jedini interes ovde jeste da bude lokal pun, s obzirom da meni ostavljaju veliki bakšiš koji delim sa muzičarima.“ Znači, ja sam se odrekla honorara jer je ona morala svakog meseca da da 5.000 evra za troškove! Veoma precizno pričam i stojim iza svojih reči.”

Kako je moguće da nisi uzimala honorar?

“Nisam želela. Ja njoj nisam uzela ni dinar, naprotiv! Ja sam njoj nabacila dve svadbe i tri vašara da uzme pare. Ja sam imala svoj bakšiš. Recimo, došao je Vladimir Stojković i prvi put kad sam ga videla, ostavio mi je 800, 900 evra, i častio me još sa sto evra da kupim omiljeni parfem. To je bila klijentela koja je dolazila. S druge strane, Zorica je napravila veliki problem sa Radovim navijačima, ali nisu joj demolirali lokal zato što su dobri sa mnom. Ja sam ih ubeđivala i molila da to ne rade! Ona nema s kim se nije zakačila. Bilo je situacija da se iz ljubomore pobije sa devojkama koje su doveli neki mladići. Kad završi razgovor, tipa sa Šabanom Šaulićem pa nadalje, kaže: “Jedi go*na, marš u pi*ku materinu!“ Isto i svakom novinaru sa kojim završi razgovor. Sa svima! Ona je mizantrop, čovekomrzac. Ako budem morala, pričaću i o mnogim stvarima koje se tiču njenog privatnog života. Ali samo ako budem morala, jer ja nisam malograđanin.”

Zar to ne može da se reši među vama?

“Ne, ovde se radi o postavljanju stvari na svoje mesto. Ja ranije nisam znala ko je Zorica Marković. Jesam poznavala njenog bivšeg dečka Kemala Mrhodžića, taksistu, koji se zabavljao s njom deset godina i koji mi je rekao da je ona najveće zlo koje je ikada upoznao. Ali nisam mogla da verujem. Mislila sam da joj treba dati šansu. Ja sam nju hranila i ja sam njoj plaćala kiriju od moje zarade! E, to je prava istina.”

OSTATAK INTERVJUA I VENDINE TVRDNJE O TAMARI ĐURIĆ POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 6. JANUARA!

ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA KAO I FOTOGRAFIJA BEZ PISMENE DOZVOLE AUTORA

01-100

AUTOR: Ivana Cicović

FOTO: Svet