Vera MAtovic
Star

5 Novembra, 2021 11:39

Vera Matović savetuje žene kako da znaju kad ih muž vara! Ovo ih uvek otkrije!

„Žene, nemojte da nasedate na cveće, znajte da je bio u šteti nekoj kod neke druge i sad dolazi kući da se pravda!”, reči su kojima je Vera Matović potvrdila ono što mnogi misle kad je reč o odnosima muškaraca i žena.

Vera Matović savetuje žene!

Ova pevačica je godinama je u braku sa harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem i kaže da je srećna iako joj muž ne daje čak ni komplimente.

– Kakvi da mi kaže lepotice… To mi u životu nije rekao. Samo je jednom rekao svom kolegi kada me je prvi put sreo: Slatka mala, nije loša… E to su bili komentari koje je on tada davao i to mi je preneo taj kolega. Nikad mi nije rekao da sam lepa, a ne treba ni da mi kaže, jer ja ne volim to poltronisanje, donošenje cveća… – rekla je pevačica u emisiji „Grand News“.

Vera Matovic

Sa druge strane, izričito je protiv razvoda i kaže da je sebrak mora poštovati, kao i deca, da ne bi otišla stranputicom.

Ne mogu da verujem da neki budu po 7-8 godina kao u ljubavi, onda se udvaraju jedni drugom, a onda čim se venčaju, posle mesec dana razvod braka“, čudi se Vera. „Znači papir su dobili i neće da trpe jedno drugo.

Prema njenim rečima, treba voditi računa i dobro razmisliti o tome za koga ćete da se udate ili koju ćete da oženite. Suprug i ona su se upoznali tako što je harmonikaš došao u grupu u kojoj je ona nastupala zajedno sa bratom, pa su svi zajednički zarađivali. Kako sama kaže, muzikom su stekli mnogo, a danas žive u luksuznoj vili na Dedinju, a poznati su i kao kolekcionari vrednih umetničkih slika, piše portal Lepa&Srećna.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ