verica rakočević otkrila
Star

6 Novembra, 2021 10:08

Pale MASKE! Verica Rakočević sve OTKRILA! Evo šta joj je svekrva uradila!

Verica Rakočević, a i njena svekrva, majka Veljka Kuzmančevića, su veoma zabrinute za njega jer je zaražen korona virusom i mora da bude u bolnici. Kao i do sada svekrva i snajka, su i u ovoj situaciji pokazala kakav je njihov odnos.

 

Iako, je između njih velika razlika u godinama, pa je Verica starija i od Veljkovih roditelja, svi se pitaju kakv je odnos izmeđe svekrve i snajke. Razlika između Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića je 35 godina, a njegovi roditelji su mlađi od nje i kada su saznali sa kim se zabavlja njihov sin reakcija je bila neočekivana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Mislite ono jadna njegova majka? Ona poznata klasična priča o snaji koja dolazi u kuću, pa se ona i svekrva mrze u našem slučaju pada u vodu. Veljkova majka mlađa je od mene, kao i svekar, a na tu temu često se šalimo – rekla je Verica Rakočević za „Story“ i istakla je kako se Veljkovi roditelji ophode prema njoj.

Veljkov tata, kad smo kod njih u poseti, pa ga pozove prijatelj telefonom, kaže: „Ne mogu dugo da pričam, ovde su nam deca“. Šta da kažem osim: „Nemoj Laki, majke ti“, ali on tvrdi da nas tako doživljava. Moja svekrva je neverovatno inteligentna žena i božanstvena osoba. Njoj je odmah bilo jasno šta će se desiti… Kada su se pojavile naše prve slike u novinama, otišla je na posao, a radila je u SUP-u, stavila ih na sto i rekla: „Ajde, da više ne bude komentara, ovo je moja snaja“. Kada rastete uz takve roditelje, ne možete da budete drugačiji nego što je Veljko – ispričala je Verica Rakočević za „Story“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Takođe, modna kreatorka koristi svaku priliku da pohvali Veljkove roditelje, pa je i tako nakon svoje skorašnje revije, ispričala ko je zadužen za zimnicu.

Meni je spremila svekrva zimnicu. Ja imam svekrvu, najdivniju ženu na svetu. Meni je stigao ajvar, stigao mi je džem, stigle su, stigao mi je paradajz tako da… Eto imama sreću da nam ona stalno sprema zimnicu – ponosno je ispričala Verica Rakočević.

FOTO: RAJKO RISTIĆ