Svet

16 маја, 2022 18:00

Jovana Joksimović na meti Vesne Radusinović: Šta se smeškaš, a samo što te ne biju…

Vesna Radusinović više nije mogla da ćuti na to što Vedrana Rudan redovno „ispreskače“ srpske voditeljke kad god gostuje u njihovim emisijama.

Zbog toga je prozvala Jovanu Joksimović indirektno komentarišući gostovanje hrvatske spisateljice u njenoj emisiji „Uranak“ u kojoj su tokom gostovanja među voditeljkom i spisateljicom kroz široke osmehe sevale varnice.

Vesna Radusinović želi da se obračuna sa Vedranom Rudan

Naime, Vesna je na svom „Instagramu“ objavila Vedraninu fotografiju uz komentar:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luisa Viton (@vesnaradusinovicofficial)

– Ova samo što nije počela da tuče srpske novinarke i voditeljke. One joj se još blaženo nasmeše a možda i zahvale na vređanju i ponižavanju… Volela bih jako da je sretnem ovih dana ..da proćaskamo…. Šifra retro Merkur & pun Mesec

Ova kritika odnosila se na odnos Vedrane Rudan prema Jovani tokom njenog gostovanja, međutim, onda je usledio još veći šok! Vedrana Rudan vređala je i Mariju Kilibardu, a njeni komentari upućeni voditeljki javnost su ostavili bez teksta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sve u svemu (@sve.u.svemu.sa.marijom)

Pročitajte: Pogledajte gde žive Vesna Radusinović i Milomir Marić! Šokiraćete se kada vidite šta joj svaki dan poklanja!

Pa šta, od 25. do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuva da vas oplodi. Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš verovatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dete. Vaša bejbisiterka će verovatno više koštati – rekla je Vedrana.

Zato rintamo pokušala je da iznese svoj stav voditeljka.

– Ako ćete rintati da biste platili bejbisiterku onda ste stvarno blesavi.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM