Operacija Vesne Zmijanac
Svet

17 Februar, 2022 12:15

Vesna Zmijanac doživela teško razočaranje! Zorica Brunclik bez milosti sve ispričala!

Vesna Zmijanac nastupiće 18. februara u Belexpo centru, karte su već rasprodate, a kako priznaje na kocert nije pozvala nikog od svojih kolega.

Vesna Zmijanac

RAJKO RISTIĆ

Iako je sa svima u odličnim odnosima, mnogi se pitaju i da li će se u publici naći Zorica Brunclik i Miroljub Aranđeloviću Kemišu za koga je bila udata 80-ih godina.

Zorica Brunclik bez milosti sve ispričala!

Iako su sada u korektnim odnosima pitanje je da li im je Vesna zaista oprostila. Njen brak sa Kemišem je potrajao tri i po godine, a onda je svako otišao svojim putem, tačnije on je otišao u naručje Zorice, pa se skoro 30 godina priča kako ga je Brunclikova  otela Vesni i da se njih dve zato ne podnose. Bilo je tu svakakvih tračeva, oštrih reči i optužbi, a i njih troje su svojim izjavama umeli da zakuvaju.

– Moja porodica i ja smo pre 25 godina mnogo plakali zbog Vesne. Tada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Upoznala sam je kao pevačicu koja je pevala na vašarima i na Ibarskoj magistrali. Tada je imala samo dve pesme, „Vetar duva oko kuće“ i „Ori, Mile, al’ duboko“. Onda je upoznala Kemiša, za kog se udala, ja sam im čak bila na svadbi i nosila poklon. On joj je dao prelepu pesmu „Nevero moja“, a ubrzo su se i razveli – izjavila je svojevremeno Zorica, a Kemiš je, kada mu je sukob njih dve dozlogrdio, otkrio šta je prava istina.

Zorica Brunclik Miroljub Arandjelovic Kemis

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Nećete prepoznati Vesnu Zmijanac. Šta se dešava ovoj ženi? (FOTO)

-Vesna i ja smo se rastali kao ljudi. Nakon razlaza imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne devojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem. Nakon nekog vremena u moj život ušla je Zorica i unela neku drugu dimenziju. Moja sadašnja žena me nije otela Vesni, već sam tada sam odlučio da odem.

Ni Vesna nije ćutala, pa je potkačila Kemiša:

 -Ja nisam tip koji može da sedi kući i da čeka da Miroljub dođe iz studija i da mi pusti šta je snimao sa Perom Puškarom.

Brak Zorice i Kemiša je srećan do danas, a Vesna je nastavila svoj život kako joj je odgovaralo, ne polažući račune ni jednom muškarcu.

Zorica-Brunclik

IVAN VUČIĆEVIĆ

-Mene su svi hteli da žene i svi su hteli decu da im rađam, do Jovanovića koji dade gol Vesni Zmijanac – izjavila je pevačica svojevremeno.

Kako vreme leči sve rane, pa i one ljubavne, tako su se posle skoro 30 godina njih troje pomirili. 2014. Vesna Zmijanac je čak bila gost na koncertu Zorice Brunclik i tada je objasnila kako je izgledao taj višedecenijski sukob.

-Mi se nikada nismo posvađale, žustrih reči nije bilo. Jednostavno smo prestale da pričamo. Prošlo je 30 godina i ne želim da sada govorim zašto je do toga došlo.

Pročitajte: JEZIVO! MERIMA PRED SMRT SANJALA KO SLEDEĆI UMIRE NA ESTRADI!

 

 

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ