Star

18 Septembra, 2021 15:00

Vesna Zmijanac OTKAZALA koncert na TAŠU! Nije trenutak!

Dugo najavljivani koncert Vesne Zmijanac koji je trebalo da održi u septembru na Tašmajdanu, definitivno je otkazan! Kako je za STAR objasnio njen menadžer Dobrivoje Marinski, Vesna nije pravila problem kada je čula da je sve otkazano.

Vesna Zmijanac otkazala koncert na Tašmajdanu!

Ja kao odgovorno lice i organizator smatrao sam da ni sada nije vreme da se organizuje bilo kakav skup, pa ni na otvorenom prostoru na Tašu kako je planirano. Odlučio sam da koncert koji je trebalo da bude kruna Vesnine karijere otkažem, jer ne želim nikoga da nosim na duši. Saopštio sam joj to i ona se složila. Sav novac od prodatih karata za dva koncerta biće vraćen publici do 31. decembra 0 objasnio je Marinski i osvrnuo se na priče da Vesna svake subote već mesec dana nastupa u kafani kod Zorice Marković bez straha od zaraze – objasnio je njen menadžer Dobrivoje Marinski za STAR.

Ja se ne bavim time gde peva Vesna. Možda je nju zamolila Zorica Marković, pa je pristala jer su prijateljice. Ja sam bio zadužen za njen koncert, a to nije obična tezgica. Ona je odgovorna žena, velika je zvezda, pa je zbog korone zahtevala potpuno drugačiji sistem organizacije. A ja sam suviše ozbiljan da bih ušao u neku improvizaciju. Ne znam ja gde je ona pevala, za koga i u kojoj kafani besplatno. – zaključio je Marinski za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR