

Svi njeni gosti danima pričaju o hrani koju sprema: Teletina je obavezna u domu Vesne Zmijanac, donosimo vam recept kako da je spremite što ukusnije
Pevačica Vesna Zmijanac trenutno se odmara u svom domu na Bukulji nakon što je pre nekoliko dana primljena u bolnicu. Pevačici je stanje poboljšalo, a onda je poslušala lekare i sve vreme provodu na svom imanju. Verujemo da će joj pomoći mir i priroda koja je okružuje, a kada skupi snage uživaće u kuvanju specijaliteta po kojima je takođe poznata.
Vesna Zmijanac poznata je kao odlična kuvarica
Oni koji su probali Vesnine specijalitete kažu da tamo sprema i najlepša jela. Između ostalog, majstor je i za kupus sa teletinom. Postoji više recepata, svako pravi po svom ukusu, ali glavni sastojci su uvek isti. Predstavljamo vam jedan vrlo ukusan predlog.

Ivan Vučićević
Potrebno vam je oko 700 grama teletine, veća glavica kupusa, jedan crni luk, jedna šargarepa, po želji krompir, 150 ml soka od paradajza, kašika mlevene paprike, kašika biljnih začina, kašika brašna, biber, malo celera po ukusu.
Teletinu isecite na veće komade i poređajte po dnu šerpe. Preko stavite polovinu kupusa (listove koje ste isekli na veće delove), zatim luk i šargarepu iseckanu na kolutove.

Getty Images
Preko toga složite ostatak kupusa, prelijte sokom od paradajza i dodajte začine. Nalijte toplom vodom, poklopite i ostavite da se kuva dva sata na tihoj vatri.