Scandal

August 7, 2021 14:00

By

Vesna Zmijanac TEŠKO BOLESNA! Disbalans hormona joj NAPRAVIO HAOS U ORGANIZMU!

Umesto da se raduje još jednoj unuki koju je nedavno dobila, Vesna Zmijanac muči muku sa zdravljem! Naime, kako SCANDAL! saznaje, zbog sve češćih svađa sa zetom Reljom i ćerkom Nikolijom, Vesni je ponovo proradila štitna žlezda i napravila joj haos u organizmu! Drugim rečima, ponovo joj probleme pravi disbalans hormona i jako loše se oseća!

Vesna Zmijanac teško bolesna!

Vesna nikako ne uspeva da nađe zajednički jezik sa ćerkom i zetom. Te se sele, te ostaju u stanu koji im je ona kupila, te stariju ćerku šalju u vrtić, te je ostavljaju Vesni na čuvanje, ma opšti haos, a sve se dodatno zakuvalo kad je stigla još jedna beba jer oboje imaju mnogo više obaveza – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Relja često protivureči Vesni jer ne želi da se ona opterećuje, a ona to ne može da prihvati. Navikla je da sve ona rešava i da o svemu brine, a sad i Relja i Nikolija vide da joj se zdravlje pogoršalo i nastoje da je zaštite, ali ne vredi. Vesna je tvrdoglava, stavlja sebe u drugi plan i samo joj je važno da pomaže deci. Zbog svega toga hormoni su joj podivljali i mnogo je otekla. Inače vodi računa o ishrani i čuva se, ali ne vredi, čim je pod stresom, štitna žlezda podivlja i eto belaja. Mada ne sumnjam da će ona to srediti, već je jednom imala taj problem i uspešno ga je rešila, pa će i sada. Čak joj je i Nikolija rekla da joj neće dati da viđa decu ukoliko se ne smiri i ne ode kod doktora po adekvatnu terapiju – završava izvor SCANDALA!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL